Bereken direct de prijs voor jouw reparatie of onderhoud.

Een auto garage, hoe vind je een goede en betrouwbare garage voor jouw auto onderhoud

Auto garage LageAutoKostenJij zoekt een betrouwbare auto garage, wij zorgen voor het juiste gevoel:

Iedere bedrijf in welke branche dan ook zegt natuurlijk dat zij de beste diensten leveren maar hoe kun je daar nu een objectief beeld van krijgen. Dit is waarom wij de klantenervaringen vermelden van bezoekers die jou zijn voorgegaan en de auto bij betreffende garage hebben laten repareren. De vermelde ervaringen zijn objectief en ongecensureerd (buiten ongepast taalgebruik) en komen van de onafhankelijk ervaringswebsite BesteGarage.nl

Waarom kunnen de deelnemers van Garagevergelijker jouw auto goedkoper reparareren

Niemand betaald graag te veel geld aan de garage voor onderhoud of reparaties maar we willen wel dat er goede onderdelen gemonteerd worden en de betreffende reparatie door de garage met zorg wordt uitgevoerd. Dit is ook waarom wij met een competitief uurloon en vaste arbeidstijden werken en veel huismerken monteren die vaak tot 30% goedkoper zijn dan de bekende A merken. Denk bij deze huismerken aan bijvoorbeeld een merk als Febi, Profparts, Kawe, allemaal merken met een prima kwaliteit, volledige garantie en waarmee wij en de garagebedrijven al jarenlange ervaring hebben.

Huismerken bij jouw garage houden de rekeningen laag

Het is in de supermarkten al jarenlang een veel toegepaste strategie om naast de dure A merken een steeds verder uitbreidend assortiment van huismerken te leveren. Deze huismerken zijn vele procenten goedkoper doordat zij in de kostprijs lagere ontwikkel en marketingkosten  hoeven mee te nemen. Dit begint nu eindelijk ook in de auto garage wereld door te dringen en wij lopen voorop in deze marktontwikkeling om daarmee uw rekening laag te houden. Dat deze door ons geleverde merken van prima kwaliteit zijn bewijzen de klantervaringen en onze jaren lange ervaring met deze merken.

Wie zijn de deelnemende auto garages aan garagevergelijker.nl

Het deelnemende garagebedrijf van Garagevergelijker is in de meeste gevallen een universeel specialist met een zeer brede ervaring in de diverse automerken. Het zijn bedrijven die plat georganiseerd zijn en de eigenaar is meestal de "baas" en de contactpersoon. Dit communiceert makkelijk en snel waarbij jij geen nummer bent maar waarbij mee gedacht wordt om autorijden betaalbaar te houden. Neem de proef op de som en bezoek één van de bedrijven van garagevergelijker.nl :{zipcode_form}

Autogarage taal, wij maken het je graag duidelijk

Wellicht heb je het zelf al eens meegemaakt en werd je bij een onderhoudsbeurt of APK gebeld dat er een aantal reparaties uitgevoerd moeten worden. De vaktermen vliegen dan vaak over de telefoonlijn en je hebt eigenlijk achteraf geen idee wat er nu precies vervangen gaat worden. Wij kunnen heel goed voorstellen dat bij een groot deel van autorijdend Nederland bij vaktermen zoals fuseekogel, stuurkogel, condensor, EGR klep, stabilisatorstang, remdrukverdeler etc niet direct herkenning is. Door dit ontbreken van herkenning is het vaak op blind vertrouwen dat de garage het juiste doet. Om dit richting de berijder toch duidelijker te maken hebben wij inmiddels vele honderden informatiebladen toegevoegd waarop wij beknopt maar duidelijk per onderdeel of auto probleem uitleggen wat de functie is of hoe men problemen kan herkennen en oplossen.