Bereken direct de prijs voor jouw reparatie of onderhoud.

Auto reparatie, waar kun je terecht voor een goed en betrouwbaar reparatie adres.

Auto reparatie, goedkoper bij LageAutoKostenWaarom kunnen wij jouw auto goedkoper repareren

Een auto reparatie komst meestal ongelegen en niemand zit te wachten op de vaak forse reparatiekosten. Waarom dan te veel betalen, kijk op onze website en vindt goede en goedkope bedrijven bij jou in de buurt. De deelnemers van Garagevergelijker voeren de auto reparatie goedkoper uit doordat zij ten eerste een competitief uurloon hanteren maar ook waar mogelijk werken met goede en betrouwbare alternatieve onderdeel merken.

Denk bij deze alternatieve onderdeel merken maar aan b.v. de huismerken van de supermarkt, een goede kwaliteit maar wel vaak meer dan 30% goedkoper en dat helpt er flink aan mee de reparatierekening zo laag mogelijk te houden. Merken zoals b.v. Coldax, Vector, Profparts staan absoluut voor kwaliteit maar zijn onbekend ten opzichte van de fors duurdere Bosch, Valeo, Mann etc. De alternatieve merken zijn uitstekende betaalbare oplossingen voor jouw auto.

Bij een auto reparatie met vaak dure onderdelen zoals een startmotor, aircocompressor, stuurhuis of dynamo stellen wij wanneer mogelijk een betaalbaar alternatief voor in de vorm van gereviseerde onderdelen. Deze hebben een volledige garantie maar zijn wel veel goedkoper dan een volledig nieuw onderdeel en net zo goed (Denk aan een re-furbished iPhone). Kortom. meedenken voor een betaalbare auto reparatie helpt de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden.

Hoe weet je dat de betreffende Garagevergelijker deelnemer goed werk levert

 Natuurlijk is niet alleen de prijs van een auto reparatie belangrijk maar ook de geleverde kwaliteit. Wij kunnen natuurlijk heel hard roepen dat de auto reparatie bedrijven die meedoen aan Garagevergelijker goed en betrouwbaar werk leveren maar wij zijn bevooroordeeld. Daarom werken wij met onafhankelijke klantenervaringen van BesteGarage.nl, hiermee krijg je een onafhankelijk en ongecensureerd beeld van de eerdere ervaringen bij de betreffende garage. 

Wie zijn de deelnemers van garagevergelijker.nl

De deelnemers van garagevergelijker.nl zijn bedrijven die staan voor transparantie en voor hun bedrijf. Vaak zijn het mensen met motorolie in de aderen en vele jaren ervaring in het repareren en onderhouden van auto's. Met Garagevergelijker hebben zij een goed communicatiemiddel om die passie kenbaar te maken naar een brede markt.

Auto reparatie, wat verstaan we hieronder

Een auto reparatie verstaan we eigenlijk alles onder wat niet onder regulier onderhoud valt. Een grote beurt is preventief onderhoud terwijl een auto reparatie gaat over bijvoorbeeld versleten remblokken, een lekke uitlaat, kapotte stuurkogel etc. We zien dat er b.v. uit een Algemene Periodieke Keuring (APK) vaak reparaties komen. Hierbij heb je reparaties zijn die een aanbeveling zijn maar ook reparaties die uitgevoerd moeten worden wil de betreffende auto goedgekeurd worden.

Auto reparatie als aanbeveling bij een APK

Bij een APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt uw auto op een behoorlijk aantal punten gecontroleerd die betrekking hebben op voertuigveiligheid en milieubelasting. Als een onderdeel op dat moment nog wel binnen de eisen van de APK valt zal de auto goedgekeurd worden maar zal het garagebedrijf een advies geven dit toekomstig te gaan vervangen. Als voorbeeld geven wij remblokken die nagenoeg versleten zijn en bijna ijzer op ijzer, als de remvertraging goed is zal de auto hierop goedgekeurd moeten worden en zal het garagebedrijf een vrijblijvend vervangingsadvies vermelden op het APK formulier.  Een APK is geen preventief onderhoud en een momentopname, vaak horen wij hoe het kan dat de remmen gerepareerd moeten worden terwijl de auto net goedgekeurd is. Dit heeft puur te maken met de momentopname waar de APK naar kijkt. Vul je postcode in en vind de dichtstbijzijnde bedrijven: {zipcode_form}