• Garages beoordeeld met een ​9,3
  • Duidelijke prijs
  • Overal in Nederland, altijd in de buurt
  • Online afspraak

Auto reparatie

Je auto laten repareren? Garagevergelijker.nl toont je de voordeligste en dichtstbijzijnde bedrijven in jouw regio.

Je auto goed en voordelig repareren doe je samen met Garagevergelijker.nl

Een autoreparatie bestaat uit 2 hoofdbestanddelen te weten arbeid en onderdelen. De arbeidskosten bedragen vaak grofweg de helft van de reparatie nota. Wat is er nodig om goed en voordelig jouw auto te repareren:

  • Onderdelen, moeten van goede kwaliteit zijn en volledige garantie hebben
  • Arbeidsloon, moet competitief zijn en goede kennis en vaardigheden mag gewaardeerd worden
  • Arbeidstijd, laag uurloon en er langer over doen geeft nog steeds een hoge rekening
  • Service, goede garantie en even snel langs kunnen rijden voor een lampje, met je meedenken, gratis leenauto enz. zijn ook zaken die belangrijk voor je kunnen zijn

Onderdelen:

Wij hebben naast de A-merken, een steeds groter assortiment van merken die absoluut kwaliteit leveren maar geen kapitalen in promotie steken. Wij staan voor de kwaliteit van ons assortiment. Je hoeft niet bang te zijn dat deze merken geen kwaliteitsonderdelen zijn. Je krijgt volledige garantie en mocht er toch iets niet goed zijn, blijken deze merken veel flexibeler in het oplossen van een probleem dan de grotere gevestigde merken.

Arbeidsloon:

Het is makkelijk uit te leggen dat een lager uurloon niet per definitie op de totaalfactuur goedkoper is. Over een reparatie door minder kennis en ervaring uren langer doen komt helaas voor en daarmee is een laag uurloon niet altijd interessant. Daarbij moet vanuit het uurloon ook het bedrijfspand, energie, gereedschappen en apparatuur betaald worden. Sleutelt iemand bijvoorbeeld op de grond in een garagebox heb je dit soort kosten natuurlijk veel minder maar zal er wellicht minder efficiënt gewerkt worden door het ontbreken van het juiste gereedschap, een brug of diagnose apparatuur.

Daarom staat bij Garagevergelijker voor een uit te voeren klus een vaste tijd die wij doorkrijgen van de fabrikanten vanuit onze zeer uitgebreide auto database. Hiermee voorkom je dat je met een lager uurtarief uiteindelijk toch nog duurder uit bent.

Service:

Het goed repareren van de auto is natuurlijk wat iedereen wil maar hoe weet je dat nu van tevoren? En welke service je aangeboden krijgt. Door te kijken wat de ervaringen zijn van de bezoekers aan het betreffende bedrijf krijg je een goed beeld van de geleverde kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken met de onafhankelijke garage ervaringen van Klantenvertellen. Deze zijn onafhankelijk en ongecensureerd waardoor je een objectief beeld krijgt van de betreffende garage. De deelnemers aan Garagevergelijker zijn lokale bedrijven in jouw buurt die vaak al jaren bestaan.

Vind direct een garage in je omgeving die je kan helpen bij deze vraag