• Garages beoordeeld met een ​9,3
  • Duidelijke prijs
  • Overal in Nederland, altijd in de buurt
  • Online afspraak

radiateur lek

Een lekke radiateur. Waar kun je deze snel en goed laten vervangen?

De deelnemers van Garagevergelijker werken met producten die vaak tot 30% goedkoper zijn dan het dealerkanaal. Wij werken met sterke huismerken die een perfecte prijs kwaliteit leveren. Daarnaast zijn er voor veel modellen ook een economy radiateur beschikbaar. Met name voor auto's die geen jaren meer mee hoeven te gaan is dit vaak een prima betaalbare oplossing. Op alle producten heb je vanzelfsprekend volledige garantie.

Waarom kunnen wij een lekke radiateur snel vervangen

Wij hebben een groot aantal radiateuren op voorraad voor uiteenlopende voertuigen en anders zijn deze vaak dezelfde dag nog leverbaar.

Is de oude radiateur ook te reviseren/repareren

De vroegere radiateuren waren van metaal waaronder koper en konden nog wel gerepareerd worden door bijvoorbeeld te solderen. Ook zag je toen vaak dat het koellichaam vervangen werd en opnieuw aan de oude behuizing gesoldeerd werd. De huidige radiateuren zijn nagenoeg allemaal uitgevoerd met een aluminium koellichaam (buisjes verbonden met lamellen) welke via een felsrand aan een kunststof behuizing vast zit. Hieraan is niet te solderen en dus niet te repareren waardoor dit type radiator alleen vervangen kan worden.

Vind direct een garage in je omgeving die je kan helpen bij deze vraag