FAQ - Veelgestelde vragen

Welke onderdelen worden er gemonteerd?

Vanzelfsprekend werken de autobedrijven op garagevergelijker.nl nagenoeg uitsluitend met A- kwaliteit onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan Bosch accu's, Champion olie en SWF wisserbladen.

In sommige gevallen kan het autobedrijf ook in samenspraak met jou een uitstekend alternatief bieden. De mogelijkheden hierin hangen onder andere af van het type en bouwjaar van de auto.   

Voor welke voertuigen is garagevergelijker.nl bedoeld?

Garagevergelijker.nl is bedoeld voor alle personenwagens en kleine bedrijfswagens (busjes) tot 3500 kg. De alternatief ingevoerde Amerikaanse pick-up's en dergelijke vallen hier niet onder.

Mijn autokenteken wordt niet herkent

Wij proberen een zo compleet mogelijk bestand van voertuiggegevens te hebben maar met name vanuit het buitenland ingevoerde voertuigen komt het voor dat wij deze helaas soms niet herkennen. 

Mijn reparatie staat er niet bij

Geen zorgen wanneer je gewenste reparatie nog niet in het overzicht staat. Neem dan 

Waar zitten de deelnemers van garagevergelijker.nl?

Garagevergelijker.nl is een bijna landelijk dekkend netwerk. In de regio’s zit er dus altijd een deelnemer bij je in de buurt.

Daarnaast is garagevergelijker.nl druk bezig om een volledig landelijke dekking van autobedrijven te realiseren zodat iedereen kan profiteren van de voordelen die garagevergelijker.nl biedt.

Is de getoonde klantervaring objectief en ongecensureerd?

Ja, alle ontvangen klantervaringen worden geplaatst en zijn ongecensureerd. Wij maken gebruik van het onafhankelijke klanten reviewsysteem van klantenvertellen.nl. Zij borgen de absolute onafhankelijkheid van alle reviews op onze website.

Op basis van 11.000 reviews (in de afgelopen 12 maanden) worden onze garages gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

Hoe weet ik of de garage mij kwaliteit levert?

De deelnemende garages staan voor vakmanschap en service. Dit is ook de reden dat zij niet bang zijn om de klantervaring objectief en ongecensureerd te tonen. Hiermee kun je een goed beeld vormen hoe de eerdere klanten bezoeken aan de betreffende garage hebben ervaren.

Moet ik na het plannen van een afspraak ook online betalen?

Nee. Via onze website maak je alleen een afspraak bij de garage naar keuze en hoef je niet online te betalen.

Hoe werkt het maken van een afspraak?

Nadat je een garage hebt uitgekozen waar je een afspraak wilt maken, kies je maximaal 3 dagen (middag/ochtend)  uit die jou schikken. Pas nadat de garage de afspraak heeft bevestigd is deze definitief. Uiteraard word je volledig op de hoogte gehouden door de garage.