FAQ - Veelgestelde vragen

Welke onderdelen worden er gemonteerd?

Vanzelfsprekend werken de autobedrijven op garagevergelijker.nl nagenoeg uitsluitend met A- kwaliteit onderdelen welke hun kwaliteit al jaren bewezen hebben. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Bosch filters, accu's en remdelen, Champion en Repsol olie, SWF wisserbladen.

In sommige gevallen kan het autobedrijf ook in samenspraak met jou een uitstekend alternatief plaatsen wat een stuk voordeliger is. De mogelijkheden hierin hangen onder andere af van het type en bouwjaar van de auto.   

Voor welke voertuigen is garagevergelijker.nl bedoeld?

Garagevergelijker.nl is bedoeld voor alle personenwagens en kleine bedrijfswagens (busjes) tot 3500 kg. De alternatief ingevoerde Amerikaanse pick-up's en dergelijke vallen hier niet onder.

Mijn autokenteken wordt niet herkend

Wij proberen een zo compleet mogelijk bestand van voertuiggegevens te hebben maar met name vanuit het buitenland ingevoerde voertuigen komt het voor dat wij deze helaas soms niet herkennen. 

Mijn reparatie staat er niet bij

Geen zorgen wanneer je gewenste reparatie nog niet in het overzicht staat. Mail in dat geval dan naar info@garagevergelijker.nl of gebruik het contactformulier met daarin je kenteken en de uit te voeren reparatie. 

Op maandag t/m vrijdag proberen wij je dan binnen een dag een passende offerte aan te bieden.

Waar zitten de deelnemers van garagevergelijker.nl?

Garagevergelijker.nl is een bijna landelijk dekkend netwerk. In de regio’s zit er dus altijd een deelnemer bij je in de buurt.

Daarnaast is garagevergelijker.nl druk bezig om een volledig landelijke dekking van autobedrijven te realiseren zodat iedereen kan profiteren van de voordelen die garagevergelijker.nl biedt.

Is de getoonde klantervaring objectief en ongecensureerd?

Ja, alle ontvangen klantervaringen worden geplaatst en zijn ongecensureerd. Wij maken gebruik van de onafhankelijke klanten reviewsysteem van klantenvertellen.nl. Zij staan in voor en borgen de absolute onafhankelijkheid van de reviews.

Hoe weet ik of het betreffend bedrijf mij kwaliteit levert?

De deelnemende bedrijven van garagevergelijker.nl staan voor hun vakmanschap en service. Dit is ook de reden dat zij niet bang zijn om de klantervaring objectief en ongecensureerd te tonen. Hiermee kun je een goed beeld vormen hoe de eerdere klanten bezoeken aan de betreffende garage hebben ervaren.

Aanmelden als Garagebedrijf

Via de link Bedrijf aanmelden kun je je aanmelden als bedrijf om deel te nemen aan het grote netwerk van specialisten voor auto onderhoud en reparaties.