• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Onderdelen vervangen van jouw auto

Ben je op zoek naar een garage in de buurt om een auto-onderdeel te vervangen?

Auto-onderdelen slijten nu eenmaal en dien je op tijd te vervangen. Zo houd je jouw geliefde auto in perfecte staat en voorkom je hoge kosten in toekomst. Van een nieuwe accu of ruitenwissers vervangen tot een nieuwe distributieriem.

Ben je op zoek naar een garage die je hierbij kan helpen? Zoek niet verder: via Garagevergelijker.nl vergelijk je de prijzen voor elk merk en type auto van garages in jouw buurt.

Maak direct online een afspraak om auto-onderdelen te vervangen bij jou in de buurt.

Garagevergelijker maakt gebruik van uitsluitend A-merken waaronder NAPA, Bosch, NGK, Champion en Repsol olie en Hella.

 • Beter zicht? Vervang je ruitenwissers

  Beter zicht? Vervang je ruitenwissers

  Het is voor de veiligheid belangrijk de ruitenwissers op tijd te (laten) vervangen. De ruitenwissers slijten vanzelfsprekend door gebruik maar verouderen speelt ook vaak een grote rol.

  Meer informatie
 • Distributieriem vervangen

  Distributieriem vervangen

  Het is niet alleen belangrijk dat de distributieriem op tijd vervangen wordt maar ook dat deze tussentijds gecontroleerd word op de juiste spanning, droogte, scheuren en andere overmatige slijtage kenmerken.

  Meer informatie
 • Optimale wegligging met schokdempers

  Optimale wegligging met schokdempers

  De schokdemper vertraagt (dempt) de in en uitverende beweging van de wielophanging waardoor de band het wegdek goed kan blijven volgen. Zonder werking van de demper zouden de banden als een stuiterbal over het wegdek gaan.

  Meer informatie
 • Remblokken en remschijven vervangen

  Remblokken en remschijven vervangen

  Je remmen slijten en de snelheid waarmee dit gebeurt is in grote mate afhankelijk van jouw rijgedrag. Te ver versleten remblokken zijn absoluut risicovol en te lang doorrijden kan, naast de veiligheidsrisico's, de reparatie onnodig veel duurder maken.

  Meer informatie
 • Voorkom startproblemen met een nieuwe accu

  Voorkom startproblemen met een nieuwe accu

  De accu is de energiebron voor alle stroomverbruikers in je auto. Zonder accu start de auto niet. Als de accu stuk is óf niet meer goed oplaadt, doe je er goed aan deze te vervangen.

  Meer informatie