Bereken direct de prijs voor jouw reparatie of onderhoud.

Waar kun je op een professionele en betrouwbare wijze de distributieriem laten vervangen?

Het vervangen van de distributieriem is vaak één van de duurste periodieke onderhoudswerkzaamheden die er aan de auto uitgevoerd dient te worden. Dit kan uiteenlopen van 200 tot soms wel 1000 euro per keer. Bij de vaak wat moderne en geavanceerde motoren moeten ook vaak wat extra onderdelen vervangen worden. Garagebedrijven die aangesloten zijn op garagevergelijker.nl zijn professionals die weten wat er aan de auto moet gebeuren. Zij kunnen je dus altijd van goed advies voorzien. Daarnaast werken de bedrijven op garagevergelijker.nl met A-kwaliteit producten en krijg je ook een offerte op basis van A-merk onderdelen. Wel zo fijn!     


Wat is een distributieriem?

Een distributieriem is een getande riem in een benzine of dieselmotor, die voor overbrenging zorgt tussen de krukas en nokkenas(sen). De nokkenas bedient de in en uitlaatkleppen en de minste afwijking is nadelig op de prestaties en kan desastreus zijn voor uw motor. Niet alle motoren hebben een distributieriem, er worden ook ketting en stoterstang overbrenging toegepast.

Laat de distributieriem regelmatig controleren!
Wanneer een distributieriem vervangen dient te worden kan per merk / model verschillen en wordt door de fabrikant voorgeschreven. Laat tijdens b.v. regulier onderhoud daarom altijd de distributieriem even controleren, dit kan een gebroken distributieriem en daarmee grote schade aan de motor voorkomen.
 

Maak direct een afspraak via de zoek & bespaar button bovenaan deze pagina!

Wat zijn de voordelen om naar de deelnemers van Garagevergelijker te gaan voor het vervangen van een distributieriem?

  • Altijd bij jou in de buurt, met het invullen van de postcode zie je direct de dichtstbijzijnde garagebedrijven
  • Betaalbaar, op Garagevergelijker vind je garagebedrijven met uitstekende prijzen
  • Betrouwbaar, via de ongecensureerde reviews krijg je een helder beeld van de prestaties van het betreffende garagebedrijf

 Voer de postcode in en vind de dichtstbijzijnde garagebedrijven met goede reviews!

  • Prijzen fors goedkoper dan de dealer
  • Werken met A kwaliteit producten
  • Uitstekende garantie voorwaarden