• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Onderhoud aan jouw auto

Op zoek naar een garage voor de APK-keuring of onderhoud aan jouw auto? Vergelijk prijzen voor een APK, grote of kleine onderhoudsbeurt bij meer dan 1000 garages in Nederland en maak direct online een afspraak!

Onderhoud aan je auto zorgt ervoor dat je niet onverhoopt voor hoge kosten komt te staan. De deelnemende garagebedrijven zijn specialisten met een zéér brede ervaring in diverse automerken. Van Audi, BMW, Fiat en Renault tot Volkswagen en Volvo en alles hier tussen in.

Via Garagevergelijker.nl vind je de meest voorkomende onderhoudsbeurten en werkzaamheden overzichtelijk terug. Ook voor nieuwe auto's, jonger dan 5 jaar kun je bij onze deelnemers een afspraak maken volgens de voorschriften van de fabrikant.

 • APK-keuring

  APK-keuring

  APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Tijdens een APK wordt er door een keurmeester gekeken of je auto nog steeds veilig de weg op kan. Je auto wordt hierbij op verschillende belangrijke punten gecontroleerd. Deze APK keuring is in 1981 in het leven geroepen door de overheid en de controlepunten zijn ook door de overheid bepaald.

  Meer informatie
 • Grote beurt

  Grote beurt

  Tijdens de grote beurt wordt je auto op een groot aantal belangrijke punten gecontroleerd. Denk hierbij onder andere aan de motorolie verversen volgens de specificatie van de fabrikant, vervangen van het olie-, lucht-, brandstof- en interieurfilter, maar bijvoorbeeld ook een controle op slijtagedelen zoals schokdempers, slangen en remblokken.

  Meer informatie
 • Kleine beurt

  Kleine beurt

  Autofabrikanten schrijven voor dat auto's periodiek en regelmatig gecontroleerd moet worden. De kleine beurt is hier onderdeel van.

  Meer informatie
 • Onderhoud aan jonge auto's

  Onderhoud aan jonge auto's

  Onderhoud volgens fabrieksopgave

  Wanneer je auto jonger dan 5 jaar is adviseren wij om de auto te onderhouden volgens fabrieksopgave. Elke autofabrikant heeft namelijk precies omschreven wat er op welke kilometerstand aan onderhoud uitgevoerd moet worden. Onze aangesloten garages werken met de juiste systemen en actuele databases om het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften te kunnen uitvoeren. Ook Conditioned Based (o.a. BMW, Mini), Letter onderhoud Mercedes Benz en Long-Live (VW, Seat, Skoda).

  Kilometerstand
  Voer daarom ook ALTIJD de juiste kilometerstand in. Voorkom verrassingen. Alleen bij de correcte kilometerstand kunnen wij de juiste offerte voor je maken. Zo kan het zijn dat het onderhoud bij 20.000 km totaal anders is dan bijvoorbeeld bij 60.000 km.  

  Meer informatie