Voordelen vergelijken van garages

Wat zijn de voordelen voor jou?

Garagevergelijker.nl is één van de grootste vergelijkingssites voor onderhoud en reparatie. Door eerst garages te vergelijken weet je direct waar je aan toe bent. Vooraf een offerte van de garage, achteraf geen verassingen. Dat is ons motto. Naast de aantrekkelijke prijs zie je ook de ervaringen van andere consumenten. Dit helpt jou om de beste keuze te maken.

Het onderhouden van jouw auto kan zo enkele honderden euro’s per jaar kosten. Je kunt de autokosten zelf berekenen via de website van de ANWB. Logisch dat je daarom best kritisch mag zijn. Naast een aantrekkelijke offerte is de kwaliteit van het werk en locatie van de garage minstens zo belangrijk. Bij Garagevergelijker.nl vind je in één oogopslag welk autobedrijf bij jou past.

In enkele stappen maken wij per garage inzichtelijk hoe deze presteert op basis van klantervaringen en geven wij een gespecificeerd kostenoverzicht van onderhoud en/of reparatie. Vervolgens kun je direct een afspraak maken bij het autobedrijf van jouw keuze.

Hoe werkt het vergelijken van garages?

Overtuigd van de voordelen? Met Garagevergelijker.nl vergelijk je eenvoudig alle autobedrijven in de buurt op basis van prijs, afstand en review cijfer. Wij werken samen met Klantenvertellen, dè autoriteit op het verzamelen van objectieve klantbeoordelingen.

Hieronder lees je hoe het vergelijken werkt:

  • Stap 1: Vul eerst je postcode en het kenteken van jouw auto in. Selecteer daarbij ook de kilometerstand. 
  • Stap 2: Welk type onderhoud of reparatie wil je laten uitvoeren?  Van APK en vervangen van een accu tot een grote onderhoudsbeurt en vervangen van remschijven. Tijdens deze stap kun je ook ook aangeven of je gebruik wilt maken van een vervangende auto of fiets. 
  • Stap 3: Nu krijg je een overzicht van alle autobedrijven bij jou in de buurt. De zoekresultaten kun je sorteren op prijs, afstand en reviewcijfer. 

Op basis van jouw voorkeur kun je een garage selecteren, de uitgebreide offerte bekijken en direct een afspraakaanvraag indienen. Je wordt dan zo spoedig mogelijk benaderd door het autobedrijf om de afspraak definitief in te plannen.

Start met vergelijken van garages