• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

AutoCar Saliba

 • NAP
 • Autoservice Totaal
 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor APK,onderhoud en reparatie en Airco service aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Schinkeldijkje 10
1432CE Aalsmeer
Toon telefoonnummer
020-4539592

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
AutoCar Saliba

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 18:00
Dinsdag 09:00 tot 18:00
Woensdag 09:00 tot 18:00
Donderdag 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij AutoCar Saliba?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 51 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 19-06-2022

  Staat altijd klaar voor je en is er voor de auto koper met de kleine beurs. Je kunt er ook terecht voor je APK. Is eerlijk en levert goed werk af en de koffie staat klaar. Van de week weer de APK gehad en er de komende 14 maanden kunnen wij er mee verder. De motor loopt als een zonnetje.

 • 05-03-2022

  Vandaag 05-03-2022 mijn vriendin d'r auto gebracht voor een grote onderhoudsbeurt. Prima geholpen en een fijn gesprek gehad met de eigenaar. Fijne mensen en mij hebben ze er als klant bij. Er worden zeer nette prijzen gehanteerd. Tot de volgende keer.

 • 17-03-2022

  Net voor de wintersport had ik autopech. Auto laten afgeven bij deze garage en ze hebben heel snel de volledige reparatie uitgevoerd omdat er haast bij zat. Super service en voor een eerlijke prijs. Ook winterbanden en zomerbanden wisselen doen ze snel en voor een eerlijke prijs. Er is ook een mogelijkheid voor een gratis leenauto. Dit is nu mijn vaste garage.

 • 20-07-2021

  Ben hier langs geweest voor een apk keuring en grote onderhoudsbeurt. De heren van AutoCarSaliba hebben mij uitstekend geholpen. Daar waar ik absoluut meer geld ´kwijt´ zou zijn bij een dealer hebben ze een eerlijke prijs aan mij berekend. Ook hebben ze mij eerlijk advies gegeven en niet onnodig uitgebuit zoals mij helaas vaak is overkomen. Kortom, goude mensen, vlot, eerlijk en betrouwbaar! Aanrader voor een ieder!

 • 27-06-2021

  Ik heb deze garage gevonden via prijsvergelijk. Mijn distributie riem en waterpomp moest vervangen worden. De garage welke deze maand mijn APK heeft uitgevoerd vroeg mij het dubbele voor deze vervanging terwijl autocar Saliba hier vele malen goedkoper was. Na het lezen van de reviews welke allemaal zeer positief waren heb ik contact gezocht en ik kon dezelfde week nog terecht. Zeer vriendelijke mensen doen wat ze beloven en de auto was dezelfde dag nog klaar. Nu heb ik eens niet het gevoel teveel betaald te hebben. Ik blijf hier zeker terugkomen en kan iedereen deze garage aanraden. Gewoon doen!

Ik kies deze garage