• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Eurocars VOF

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Aalsmeerderweg 253a
1432CN Aalsmeer
Toon telefoonnummer
0297-340048

Toon e-mailadres
eurocars.aalsmeer@gmail.com
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Eurocars VOF?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.3 op basis van 49 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 18-10-2021 Maarssen

  Wij zagen een mooie Nissan Qashqai staan op de site van Eurocars Oss en hebben direct gebeld en gezegd dat wij met 1 uurtje er zouden zijn. Niels heeft de auto voor ons klaar gezet en toen wij aankwamen, konden wij direct een proefrit maken. De auto beviel goed en wij hebben de auto gekocht. Eurocars heeft netjes de opleverpunten uitgevoerd. Toen wij de auto kwamen ophalen (eerder dan gepland) stond die keurig gepoetst klaar. Er waren nog 2 kleine restpuntjes, maar ook die werden goed en snel opgelost. Na een week kregen wij een bloemetje thuis gestuurd, als felicitatie voor de aankoop van onze auto. Heel leuk en niet verwacht. Hebben wij zeer gewaardeerd. Voor ons een prima autobedrijf, waar eerlijk en deskundig wordt gewerkt. Als wij weer toe zijn aan een andere auto, gaan we zeker weer naar Eurocars Oss!

 • 04-10-2021 Oss

  Dani van Doorn heeft ons geholpen met de koop van een occasion. Hij was heel vriendelijk, rustig en wist waar hij het over had. We zijn heel tevreden over de deal die we hebben gemaakt. De auto zag er bij aflevering uit als nieuw. Echt top.

 • 03-10-2021 Oss

  Via uitgebreide site auto uitgezocht en meteen proefrit gepland. Na proefrit meteen geslaagd. Nette aflevering.

 • 29-09-2021 Berkel en Rodenrijs

  We kwamen kijken voor een Opel Corsa. Een paar dagen later een afspraak gemaakt voor een proefrit en de auto stond al helemaal gepoetst klaar, zodat we m gelijk mee konden nemen. Omdat we niet uit de buurt komen was dit heel fijn, zodat we niet weer terug hoefde te gaan om de auto eventueel op te halen. Hele fijne en snelle service! En een hele fijne, mooie auto gekocht! Super lief nog een bloemetje opgestuurd gekregen de volgende dag

 • 23-09-2021 Helmond

  We kwamen op een zaterdag om alleen te kijken maar we werden zo goed en op een fijne manier geholpen dat we een paar testrondjes later een auto gekocht hebben. Je wordt persoonlijk en vriendelijk geholpen tijdens de zoektocht naar een auto.

 • 18-09-2021 Breukelen

  Na wat onderhandelingen uiteindelijk tot een deal gekomen met verkoper Ruud. Hele fijne communicatie en snelle reacties op onze vele vragen.. Na 2 weken wachten vandaag de auto opgehaald. Wij hebben een betrouwbaar gevoel bij Eurocars waar we gehoord werden. Bedankt!

Ik kies deze garage