• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Almere

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Gordingweg 54
1332BR Almere
Toon telefoonnummer
06-17370263

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Almere?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.6 op basis van 100 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 25-12-2022

  Ben hier al klant vanaf 1989 en erg tevreden met de kwaliteit en service. Echt top garage die met je mee denkt.

 • 28-02-2022

  Ik wilde mijn auto inruilen. Niet alleen kon dit heel snel, maar het was ook echt allemaal geregeld! Binnen een half uur ging ik weg met een andere auto die ook meteen op mijn naam stond en tot nu toe rij ik daar met veel plezier in! Goede service!

 • 08-05-2021

  Altijd netjes behandeld en snelle service. Ik ben verhuisd naar het buitenland en voor de overschrijving op HU kenteken heb ik de motorcode nodig. Aangezien er vorig jaar een revisiemotor in mijn bus gezet is voelde ik een lichte paniek.Zou de code wel kloppen enz. Een what's App gestuurd met de vraag of ze mij alle informatie op officieel papier en voor de zekerheid ook per e-mail konden sturen. De emails heb ik vanmorgen ontvangen direct na telefonisch contact.Het officiële document is aangetekend verstuurd met track and trace.Bedankt voor de supersnelle service.

 • 07-07-2021

  Via een Marktplaats-advertentie kwamen we bij Autobedrijf Almere uit in onze zoektocht naar een geschikte tweedehands auto die wat beter paste bij onze aanstaande gezinsuitbreiding. We konden al snel een bezichtiging/proefrit plannen met de auto van onze voorkeur. Op de dag van de proefrit werden we keurig ontvangen en de auto was netjes klaargemaakt. Tijdens de rit (die niet beperkt was tot een klein stukje parkeerplaats, wat ik elders las, maar gewoon 'vrij' door ons bepaald kon worden) vielen ons een paar kleine zaken op, die zonder problemen en zonder extra kosten konden worden gerepareerd of aangepast. Onze oude auto konden we ook direct inruilen. We konden de auto na een paar dagen al ophalen en onze oude auto achterlaten. Ook de overschrijving werd aldaar geregeld. Een document dat we per ongeluk hadden laten liggen, werd naderhand keurig per post opgestuurd. Al met al zijn we erg tevreden met de auto die we hebben gekocht, de prijs die we voor deze auto i.c.m. onze inruilauto hebben betaald en de service van Autobedrijf Almere.

 • 31-08-2021

  Fantastische ervaring gehad met dit bedrijf. Werd goed en vakkundig geholpen. De prijs kwaliteit was top en mijn auto voelt weer als nieuw. Nieuwe vaste klant erbij ✅

Ik kies deze garage