• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Alperen

 • BOVAG
 • NAP
 • Kentekenloket

Het doel van Autobedrijf Alperen in Almere-Buiten is om een zo vriendelijk, kosten efficient en eenvoudig mogelijke auto service te bieden aan alle automobilisten in de omgeving Almere. Bij Autobedrijf Alperen waarborgen we uw garantie en bespaart u gegarandeerd in vergelijking met de merkdealer prijzen. Ook wordt uw voertuig gratis opgehaald voor uw gewenste auto service en gratis weer terug gebracht naar uw huis of werkplek. U wordt tijdens elke stap van uw gewenste auto service door een van onze medewerkers op de hoogte gehouden. We zijn aangesloten bij de BOVAG.


Dus als u opzoek bent naar een professionele auto service zoals een grote beurt, kleine beurt, APK of auto reparatie voor een geweldige prijs, boek dan online of bel ons via 036 3033900. WhatsApp is ook mogelijk 06 25433936

 

Wij zijn het juiste alternatief voor de merk dealer. Jong dynamisch team met passie voor mobiliteit. Kom langs of maak een afspraak en ervaar onze service en hoogwaardig kwaliteit.

Hier vind je ons

Bolderweg 34B
1332AW Almere
Toon telefoonnummer
036-3033900

Toon e-mailadres
[email protected]

Onze service

 • Leenauto
 • Haal- en brengservice
 • Leenfiets
Ik kies deze garage
Autobedrijf Alperen

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 18:00
Woensdag 08:00 tot 18:00
Donderdag 08:00 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 12:30
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Alperen?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 79 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 06-09-2022

  Auto gebracht voor onderhoudsbeurt, keurig gedaan en netjes nog even uitgezogen, Tevens gemeld dat de APK bijna was verlopen, helaas kon dit niet meteen worden uitgevoerd, hiervoor een meteen een nieuwe afspraak gepland, tevens met een speciaal verzoek, als verassing voor mijn vrouw even de remklauwen mooi rood verven, ook hier draait autobedrijf van alperen zich niet voor om, en voor een prijs waar ik het zelf niet voor kan doen! DANK HIERVOOR. Foto van een zeer tevreden klant.

 • 03-03-2023

  Deze heren zijn heel erg vriendelijk. Ik kwam er voor het eerst. Hele goede service! Mijn auto rijdt weer top! Ze hebben ook nog mijn bandenspanning nagekeken en mijn auto erbij gewassen!! Deze auto bedrijf is een aanrader!! Ik ben blij met hun diensten.

 • 22-02-2023

  Nadat ik al 2 jaar rondreed met een door mijn vaste garage niet te vinden probleem, liet Eddy mij aan de telefoon al weten wat hij dacht dat het zou zijn. En als het dat niet zou zijn, wat het dan evt nog zou kunnen zijn. Maar zijn eerste gedachte was juist. Mijn auto reed na 2 jaar na een beurt bij hem weer soepel, de auto was grondig gereinigd en gewassen. Erg fijne ervaring, en mijn vertrouwen heb je. Kom graag bij je terug abi !! Kundig en oprecht. Tot de volgende ! Groet Don

 • 10-03-2023

  De afspraak om nieuwe banden onder de auto te zetten was supersnel gemaakt. Ik kon dezelfde dag nog terecht en ik kon op de locatie wachten tot het klaar was. Auto was meteen ook gewassen en uitgezogen. Topservice! Aanrader!

 • 26-04-2023

  Kon met mijn defecte wagen snel terecht. Tevens ben ik goed op de hoogte gehouden van de bevindingen van de monteurs en wat de kosten zouden zijn. Kan niks anders zeggen dan dat dit vakmensen zijn die met je meedenken.

Ik kies deze garage