• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

CarProf Autobedrijf Alperen

 • BOVAG
 • Carprof
 • NAP
 • Kentekenloket
Carprof 24 maanden garantie

Het doel van CarProf Autobedrijf Alperen in Almere-Buiten is om een zo vriendelijk, kosten efficient en eenvoudig mogelijke auto service te bieden aan alle automobilisten in de omgeving Almere. Bij Autobedrijf Alperen waarborgen we uw garantie en bespaart u gegarandeerd in vergelijking met de merkdealer prijzen. Ook wordt uw voertuig gratis opgehaald voor uw gewenste auto service en gratis weer terug gebracht naar uw huis of werkplek. U wordt tijdens elke stap van uw gewenste auto service door een van onze medewerkers op de hoogte gehouden. We zijn aangesloten bij de BOVAG.


Dus als u opzoek bent naar een professionele auto service zoals een grote beurt, kleine beurt, APK of auto reparatie voor een geweldige prijs, boek dan online of bel ons via 036 3033900. WhatsApp is ook mogelijk 06 25433936

 

Wij zijn het juiste alternatief voor de merk dealer. Jong dynamisch team met passie voor mobiliteit. Kom langs of maak een afspraak en ervaar onze service en hoogwaardig kwaliteit.

Hier vind je ons

Bolderweg 34B
1332AW Almere
Toon telefoonnummer
036-3033900

Toon e-mailadres
[email protected]

Onze service

 • Leenauto
 • Haal- en brengservice
 • Leenfiets
 • WiFi beschikbaar
Ik kies deze garage
CarProf Autobedrijf Alperen

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 18:00
Woensdag 08:00 tot 18:00
Donderdag 08:00 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij CarProf Autobedrijf Alperen?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 84 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 06-09-2022

  Auto gebracht voor onderhoudsbeurt, keurig gedaan en netjes nog even uitgezogen, Tevens gemeld dat de APK bijna was verlopen, helaas kon dit niet meteen worden uitgevoerd, hiervoor een meteen een nieuwe afspraak gepland, tevens met een speciaal verzoek, als verassing voor mijn vrouw even de remklauwen mooi rood verven, ook hier draait autobedrijf van alperen zich niet voor om, en voor een prijs waar ik het zelf niet voor kan doen! DANK HIERVOOR. Foto van een zeer tevreden klant.

 • 01-06-2023

  24 mei trekhaak laten installeren. De 23e auto gebracht ( binnen 4 dagen na telefonisch contact ) en werd keurig teruggebracht naar het station. De 25 was de auto gereed en kun ik hem ophalen. Na een belletje weer netjes van het station afgehaald en bij de werkplaats aangekomen, zag ik dat de auto van binnen en buiten schoon was gemaakt. Netjes ! Effe lekker zitten ouwenelen met de eigenaar, over zijn bedrijf en zijn gedrevenheid. Toen ik weg wilde rijden, zag ik een meldingslampje gaan branden. Heb dat verteld en vervolgens werd dit, met man en macht, hersteld. Over service gesproken. Indien ik nog eens in de buurt kwam, moest ik zeker langskomen voor een bakkie. Vanochtend werd ik gebeld, om te informeren hoe het met de auto was gegaan. Kon ik alleen maar positief op antwoorden. Kortom: topgarage, goeie prijzen, kundig personeel. Zeker de moeite van het uurtje rijden waard. 👍 Kan het 100% aanbevelen !

 • 03-03-2023

  Deze heren zijn heel erg vriendelijk. Ik kwam er voor het eerst. Hele goede service! Mijn auto rijdt weer top! Ze hebben ook nog mijn bandenspanning nagekeken en mijn auto erbij gewassen!! Deze auto bedrijf is een aanrader!! Ik ben blij met hun diensten.

 • 31-05-2023

  Wat een geweldige een eerlijke autobedrijf. Apk eerst bij derden gedaan maar vertrouwde dit niet. Toen terecht gekomen bij Alperen omdat alleen al de website vertrouwd overkwam. APK laten doen en zo keurig en netjes behandeld. Openheid een eerlijkheid is zeer zeker aan hun toebedeeld. Uitermate vriendelijke monteurs en onze auto is weer helemaal top. Een dikke pluim. Het is zeer zeker waard om je auto bij Alperen te laten onderhouden.

 • 22-02-2023

  Nadat ik al 2 jaar rondreed met een door mijn vaste garage niet te vinden probleem, liet Eddy mij aan de telefoon al weten wat hij dacht dat het zou zijn. En als het dat niet zou zijn, wat het dan evt nog zou kunnen zijn. Maar zijn eerste gedachte was juist. Mijn auto reed na 2 jaar na een beurt bij hem weer soepel, de auto was grondig gereinigd en gewassen. Erg fijne ervaring, en mijn vertrouwen heb je. Kom graag bij je terug abi !! Kundig en oprecht. Tot de volgende ! Groet Don

Ik kies deze garage