• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

CarProf CarProfessionals Almere

 • BOVAG
 • Carprof
Carprof 24 maanden garantie

Op basis van heldere offertes, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto u ook rijdt.

Hier vind je ons

De Striptekenaar 2
1336CM Almere
Toon telefoonnummer
036-5259975

Toon e-mailadres
carprofessionalsalmere@carprof.nl
Ik kies deze garage
CarProf CarProfessionals Almere

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij CarProf CarProfessionals Almere?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 5 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 25-11-2021 Almere

  Na twee keer stilstaan met mijn auto en nieuw komen wonen in Almere gebeld en werd meteen uitstekend geholpen. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens de reparatie werkzaamheden. Vandaag mijn auto opgehaald en rijd weer alsof hij nieuw is. En als verassing de auto helemaal gewassen. Dank je wel voor je hulp Ronaldo. Een zeer dankbare klant

 • 20-08-2021 Almere

  Ik kwam hier terecht omdat er in de beschrijving stond dat er ook wat met plaatwerk kon worden gedaan. De achterklep van een Touran was namelijk afgekeurd op roestvorming bij de handgreep van de klep zodat de kentekenverlichting nog maar op 1 plek vastzat. Plaatwerk repareren was geen optie dus ik moest op zoek naar een gebruikte achterklep. Bij de onderdelenlijn komen wel wat aanbiedingen binnen maar als je vraagt hoe dat eruit ziet is dat slecht. De monteur stelt voor dat hij op zoek gaat naar een redelijke klep en die had hij dezelfde dag al gevonden in dezelfde kleur. Moest nog wel even opgestuurd worden uit Duitsland. 2 dagen later was de klep er keurig opgezet. Een zeer tevreden klant.

 • 27-05-2021 Almere

  Bij dit bedrijf terecht gekomen vanwege het opheffen van APK-mogelijkheid bij Euromaster en dat is zeker geen slechte keuze geweest! Een kleine greep: Nadat het economisch niet meer rendabel was onze Honda te laten maken hebben zij voor ons nog gezocht naar een eventuele koper en toen dat niet lukte hebben zij hem kosteloos laten afvoeren. Onze Toyota kwam met een aantal reparaties uit de APK, één daarvan waren de remmen. Nadat de voorste schijven + blokken waren vervangen bleven we problemen houden. Al na zeer korte tijd ontstond roest op de schijven en klonk er continue een schelle piep bij het remmen. Na meerdere malen de schijven + blokken opnieuw te hebben laten vervangen bleek het om een heel klein verschil in nummering te gaan daar onze Toyota een import auto is. Hoe dan ook werd er niet gerust totdat het probleem was opgelost en werd er ook continue contact opgenomen met ons om het te blijven volgen. Ook nadat het eindelijk opgelost was werd er nog regelmatig gebeld of alles nog steeds in orde was. Tweede probleem van de Toyota was speling en een knakkend geluid in de stuurkolom, conclusie: deze moest vervangen worden. Er werd goed meegedacht en er werd besloten om deze uit China te laten komen om de kosten te drukken. Dan zouden we de auto wel wat langer kwijt zijn, uiteraard geen probleem. Het onderdeel liet helaas door Covid lang op zich wachten, het opnieuw inleren van de computer lukte steeds niet vanwege eerder aangebrachte aanpassingen door de vorige eigenaar en het onderdeel wat dit uiteindelijk veroorzaakte had een levertijd van een maand. Uiteindelijk waren we de auto 3 maanden kwijt, echter in die 3 maanden mochten we kosteloos gebruik maken van een leenauto en werd er ook nu weer continue contact gehouden over de voortgang. Nadat we de auto eindelijk terug hadden werd ook een week erna netjes even gebeld of alles nog steeds in orde was. Kortom, de service is top! Wij zijn zeer tevreden en raden deze garage dan ook zeker aan!

 • 28-12-2020 Almere

  Ik stond met een lekke band voor de deur, ik had hulp nodig om mijn band te vervangen, er lag namelijk geen krik in de auto, deze garage heeft tussen alle drukte door mijn band snel vervangen hierdoor was mijn dag gered en kon ik op tijd op mijn afspraken zijn. Dit soort menselijkheid mis ik tegenwoordig en ben ik gelukkig hier weer tegen gekomen. Diepe buiging voor deze mannen.

 • 10-12-2020 Almere

  Voor een kleine beurt kon ik snel een afspraak maken. Steeds adequate communicatie. En een gratis leenfiets. Ronaldo is vriendelijk en behulpzaam. Extra attentie om na 17:00 nog even iets te herstellen heb ik zeer op prijs gesteld.

Ik kies deze garage