• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

CarProf / Leaseprof KHAN Almere Stad

 • BOVAG
 • Carprof
 • NAP
Carprof 24 maanden garantie

Op basis van heldere offertes, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto u ook rijdt.

Welkom bij de grootste universeel autobedrijvengroep van midden-Nederland.

Al ruim 30  jaar een begrip in de autobranche. KHAN Premium Automotive is een van de grondleggers van de Almeerse auto branche, wij hebben Almere letterlijk zien opgroeien. En door onze vijf principes: service, kwaliteit, scherpe prijs, kennis en transparantie optimaal te balanceren en te waarborgen zijn wij aardig meegegroeid!  

Zo hebben wij ruim 150 nette dealer occasions en exclusieve auto's op voorraad, deze worden uitvoerig gecontroleerd alvorens ze aan u worden afgeleverd. Dat doen we in onze moderne  werkplaatsen waar kennis, high-end equipment, vakkundigheid en passie voor het vak de sleutelelementen zijn. Zo krijgt u bij aflevering o.a. een complete diagnose rapport mee van uw aankoop, zodat u er zeker van bent dat u een betrouwbaar, goed onderhouden en storingsvrije auto koopt! Wij verkopen gemiddeld 1500 auto's op jaarbasis, dit doen we via het particuliere- (B2C) maar ook via het handelskanaal (B2B).  

Wij voeren dagelijks APK keuringen, totaal service onderhoud en reparaties uit aan auto's van alle merken! Omdat we overtuigd achter de kwaliteit staan die we leveren geven we u maar liefst 2 jaar lang garantie op de door ons uitgevoerde reparatie en onderhoudswerkzaamheden. Indien fabrieksgarantie van toepassing is blijft deze 100% gewaarborgd.

Daarnaast hebben we een toonaangevend eigen FOCWA-herstelbedrijf waar we u ook bij een schade geval verder kunnen helpen. Wij nemen u de verdere afwikkeling van de schade, met uw verzekeraar, uit handen en regelen alles voor u zodat u alleen nog maar uw professioneel herstelde auto hoeft op te halen.

Kortom, wij hanteren voor u als klant het one-stop-shop principe. 

In Nederland heb je een hoop autobedrijven maar weinig mobiliteitsmerken die zich bezig houden met inkoop- verkoop, reparatie, service onderhoud, SLA met lease maatschappijen (officieel en exclusief lease service center voor Flevoland +50km), 3d Automotive Design, Virtual Reality Solutions, Automotive Software Development, Autonomous Driving Technology en productie van velgen en ombouwkits. 

Daarnaast gebeurt er binnen de KHAN groep nog veel meer, maar dat leggen we je graag uit onder het genot van een lekkere bak koffie. Klantbeleving, plezier, uitdaging en resultaat zijn voor ons heel belangrijk, wij vinden het belangrijk om onszelf continue te verbeteren en leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit, service en klantgerichtheid.

 

Tot ziens bij een van onze KHAN vestigingen. 

Hier vind je ons

De Huchtstraat 3
1327EA Almere
Toon telefoonnummer
036-5342343

Toon e-mailadres
khanalmerestad@carprof.nl
Ik kies deze garage
CarProf / Leaseprof KHAN Almere Stad

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 14:00
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij CarProf / Leaseprof KHAN Almere Stad?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op basis van 60 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 25-11-2021 Almere

  Ze doen wat is afgesproken en leveren een prima kwaliteit

 • 24-11-2021 Almere

  Vanmiddag gebeld over het feit dat mijn remmen een raar geluid maakte, ik mocht meteen langskomen. Toen werd er verteld dat mijn remblokjes/remschijven compleet versleten waren. Dit is meteen verholpen, nieuwe geplaatst en tijdens het wachten met mijn zoontje van 5 die moeilijk te vermaken was in de tijd dat ik geholpen werd, werd er uitstekend voor ons gezorgd en werd er alles aangedaan in een gezellige “huishoek” met tafeltjes die ik het liefst had meegenomen, om mijn zoontje te vermaken. Een doe boekje met kleurtjes, warme chocolademelk en er hing zelfs een tv waar hij spelletjes op kon doen. Ik gelukkig want weer een veilige auto, terwijl ik geen afspraak had en toch zo geholpen werd. En daarbij echt super goede service! Dikke aanrader om hier te komen!

 • 19-11-2021 Damwald

  Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht, een hele mooie Mercedes E-Klasse. Ik had de deal gesloten op basis van een zo meeneemprijs zonder garantie. Echter bleek na een tijd dat er een rubber vervangen moest worden, de rubber zelf was niet zo duur echter bleek het een volle dag werk. Het bedrijf heeft hier totaal geen probleem van gemaakt en ik kreeg als klant uit Groningen zelfs een vervangende auto mee en mijn auto was snel klaar. Het bewijs dat commercie en geld niet voor elke onderneming de drijfveer is maar daadwerkelijk klant tevredenheid wordt nagestreefd is bij dit bedrijf wel gebleken. Ik zou een ieder, waar dan ook in Nederland om zeker even bij dit bedrijf te gaan kijken.

 • 19-11-2021 Almere

  Komen afspraken na. Zijn zeer klantvriendelijk en bereid om oplossingen te zoeken. Ondanks drukte snelle afspraken. Zijn er echt voor de klant. Top mensen.

 • 18-11-2021 Almere

  Vriendelijke en meedenkende mensen

 • 17-11-2021 Almere

  Ja goede service, al jarenlang zijn wij klant, zowel met onze privé auto's als met onze bedrijfswagens komen we bij de autogroep van Khan auto groep. Zeer meedenkend en goed getraind personeel als het aan komt op leveren van kwaliteit en service en klant tevredenheid. Toppers ga zo door.

Ik kies deze garage