• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Auto Wonders

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Textielweg 24
3812RV Amersfoort
Toon telefoonnummer
033-2850534

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Auto Wonders?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 7.4 op basis van 56 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 17-12-2022

  Ik ben heel goed geholpen door auto Wonders bij het vervangen/repareren van het display, dat het opeens niet meer deed en waar je tegenwoordig voor veel dingen toch afhankelijk van bent. Zij waren de enige garage die mij wilden helpen en met mij meedachten. Andere garages zeiden: wij doen geen elektrische reparaties, want dat komt te weinig voor, je hebt gewoon pech, of rekenden belachelijk hoge bedragen. Auto Wonders keek naar de best mogelijke oplossing, zowel technisch als financieel. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Aanrader!

 • 09-06-2022

  Ik had gebeld voor een auto. Via de telefoon werd beloofd dat de auto goed rijd en schakelt en dat er geen problemen zijn. De historie was alleen niet bekend. Op basis daarvan een aanbetaling gedaan. Toen we aankwamen had de auto 4 storingen, olie verbruik, geen motorvermogen en een warme motor toen we aankwamen. Ik wilde de aanbetaling terug, echter zei de man achter de balie dat ik maar de helft kreeg. Na lang discussiëren kreeg ik mijn aanbetaling terug op 50 euro na. Grote afrader!

 • 28-08-2022

  Man houdt zich niet aan de afspraken. Auto gekocht die niet gekeurd had moeten zijn, eindstand problemen met apk. Menneer wilt ook niks voor me betekenen. 1 ster is al teveel voor dit flut bedrijf.

 • 02-09-2021

  In 1 woord: VRE-SE-LIJK. Tweedehands auto gekocht die na een paar maanden gebreken begon te vertonen die niet mogen na normaal gebruik van de auto. Wanneer je de auto koopt zijn het mooie praatjes en beloftes, maar puntje bij paaltje mag je alles uit eigen zak betalen terwijl Auto Wonders wettelijk verplicht is om de schade op hun kosten te repareren. Tientallen keren geprobeerd contact op te nemen, maar ze nemen zelden op. De keren dat ze antwoorden zeggen ze komt goed ik stuur de gevraagde papieren toe, maar dit gebeurt niet! Nog nooit zo’n SLECHTE service meegemaakt. Een advies voor ieder die hier zijn auto wil kopen: doe het niet! Ga naar een BOVAG gekeurde garage, dan weet je in ieder geval dat je niet wordt genaait of dat het op z’n minst wordt opgelost.

 • 29-03-2022

  Na klant te zijn voor onderhoud van mijn auto nu ook laten cleanen bij Auto Wonders . Resultaten boven verwachting zeker jaarlijks aan te bevelen . Top gedaan de baas glimd en de auto ook .

Ik kies deze garage