• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Sloten

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Langsom 38
1066EW Amsterdam
Toon telefoonnummer
020-6151859

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Sloten?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.2 op basis van 52 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 21-03-2023

  Jerrel is echt top. Ik word gelijk geholpen en hij probeert ook met de beste prijs te komen. Super service!

 • 13-04-2021

  Auto bedrijf sloten heeft een goeie service. Als ik een dag van te voren bel is er altijd een plekje vrij! Soms op de dag zelf nog als het nodig is. De prijs is ook betaalbaar en je krijgt altijd een bakje koffie bij komst. Als er wat meer is, wordt hier altijd netjes voor gebeld. Ik ben super tevreden!!!

 • 04-01-2019

  Ik kwam met een kapotte ventilatiesysteem met het handen in het haar naar Autobedrijf Sloten. Ik dacht dat ik mijn auto voor een paar dagen zou moeten inleveren, ook omdat het om een grote ingreep zou moeten gaan (dashboard af- en aanbouwen) waar normaliter zeer veel werk en tijd in verzet dient te worden. Binnen een paar uur is door allerlei kennis en kunde en bovenal het vakmanschap mijn auto geheel onder handen genomen en is het probleem in goed overleg op dezelfde dag binnen een paar uur tijd opgelost. Ik ben een zeer tevreden en een gelukkige klant. Wat betreft de prijskwaliteit en de hieraan verbonden garantie: helemaal top! Ik kom zeker terug en beveel deze garagebedrijf absoluut een ieder aan. Tot weerziens!

 • 29-04-2022

  Het vorige verhaaltje is alweer een jaar geleden. Vandaag, april 2022, weer een keuring. Dit keer een Cobra uit 1972. De meeste autobedrijven weten te weinig van oldtimers. Gelukkig weten Jerrel en Harry Nathoe wel de ins en outs. SUPER bedrijf. Oh ja, de koffie was weer lekker. Vanochtend maart 2021 maar weer binnen gekomen voor een keuring. Even moeten wachten maar de koffie was lekker! Jerrel is streng, maar een top keurmeester. Ook voor mijn Volvo oldtimer. Helaas afgekeurd, maar tips voor eigen reparatie gekregen. Kortom een SUPER autobedrijf. Zeker tot ziens

 • 24-04-2018

  Te pas en te onpas gebruiken we de uitdrukking 'de klant is koning'. Waar die spreuk vroeger een vanzelfsprekendheid was, handelen lang niet alle bedrijven meer volgens dit principe. Jerrel (Autobedrijf Sloten) en zijn werknemers doen dit gelukkig wel en gaan zelfs een stapje verder. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, betrouwbaar en zeer flexibel. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen.

Ik kies deze garage