• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Kroon Banden

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Kuiperbergweg 18
1101AG Amsterdam
Toon telefoonnummer
020-2807097

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 18:00
Dinsdag 09:00 tot 18:00
Woensdag 09:00 tot 18:00
Donderdag 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Kroon Banden?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.6 op basis van 203 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 30-08-2022

  Goede service. Snel een afspraak kunnen maken. Ik heb de veren laten vervangen en ben goed geadviseerd. Ze hanteren een betaalbaar uurtarief.

 • 07-02-2023

  Zeer proffesioneel bedrijf, komt afspraken na en zorgzaam bij aankomst. Duidelijk uitleg en prijs. Kortom topp bedrijf wij raden iedereen aan om hier langs te komen.....

 • 26-10-2022

  Na Goodyear banden te hebben gekocht bij een andere partij deze na montage laten "superbalanceren" door Kroon,het resultaat was beter maar nog niet tevreden,om een lang verhaal kort te houden,na diverse malen balanceren tot de conclusie gekomen dat de Goodyear banden niet geschikt waren voor mijn auto,nieuwe banden aangeschaft bij Kroon (Continental) en nu is mijn auto trillingvrij. Personeel is erg geduldig en behulpzaam en wil je op alle manieren tevreden stellen.Ben je niet tevreden over het balanceren doen ze het gewoon nog een keer. Koop geen banden op internet maar ga hier naar toe,prijsverschil is niet zo groot. Superservice.

 • 24-12-2022

  Top Bedrijf! Vakkundig en Betaalbaar Hier geweest voor het 3D Balanceren van de banden ivm trillingen in het voertuig waar ik een aantal weken mee bezig ben geweest. Hier terecht gekomen door middel van internet en geen spijt van gehad. Ik raad het iedereen aan. Nemen de tijd voor je , gaan door tot het opgelost is en bezitten professioneel apparatuur die vele banden bedrijven niet hebben.

 • 26-11-2022

  Top bedrijf! Normaal schrijf ik nooit een review maar deze vakmannen verdienen het. Bij verschillende garages 4x laten uitlijnen voor een hoofdprijs en steeds niet naar mijn zin. Bij Kroon in een keer mijn BMW perfect uitgelijnd en hoe ik het wilde hebben. Kortom super service voor een spotprijs

Ik kies deze garage