• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autotaal Johan de Vries

Of u nu op zoek bent naar een 2e hands auto, onderhoud aan uw auto, een apk keuring of een aan of verkoop inspectie, voor al deze activiteiten kunt u bij ons terecht.

Hier vind je ons

Woldweg 68
9902AJ Appingedam
Toon telefoonnummer
0596-623 171

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autotaal Johan de Vries?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 97 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 02-01-2023

  TLDR: ik ga hier niet weer heen; de APK keurmeester keurde mijn auto ONTERECHT af en na veel gedoe en kopzorgen door deze onterechte keuring, rijdt mijn auto nu weer prima op de weg (APK gekeurd) voor €150,-. Een half jaartje terug bracht ik mijn auto naar Autotaal Johan de Vries voor een APK keuring; de APK was al verlopen en deze garage was dichtbij dus dat leek mij een prima optie om de APK te vernieuwen. Het is een ouder model Peugeot 207 (uit 2001) en ik had wel het vermoeden dat er iets tijdens de keuring zou worden gevonden en inderdaad, er zou een probleem zijn met de achteras. De reparatie van een dergelijke achteras zou meer dan €800,- kosten en daarom had de keurmeester verder niet gekeken naar andere potentiële problemen (er werd nog wel iets gezegd over een mogelijk kapotte sensor, maar dat was mij al bekend); hij veronderstelde dat de auto de kosten van een nieuwe achteras niet meer waard zouden zijn. Echter, als ik €500,- bijbetaalde en deze 'kapotte' auto zou inruilen dan stond er nog wel een kleinere ('vergelijkbare') auto ter inruil. Daar moest ik over nadenken dus ik reed eerst maar weer naar huis. Tijdens die rit kon ik niets merken van een kapotte achteras, maar desondanks was hij daar dus op afgekeurd en vervolgens heeft de auto geschorst een aantal maanden bij ons thuis in de garage gestaan zodat ik kon verzinnen wat ik nou het beste kon doen. Vervolgens heb ik via een kennis de mening van een andere garage gevraagd en blijkt dat er helemaal GEEN PROBLEEM met de achteras is (dat is geverifieerd door nog een derde monteur); er waren een paar kleine mankementen die direct konden worden verholpen (paar sensoren vervangen, nieuwe accu en een nieuwe kachelmotor), maar de auto kon gelijk weer APK worden gekeurd; totale kosten (reparaties en keuring): €150,-. De achteras van mijn auto bleek dus volstrekt prima in orde--niet gebroken, niet eens speling! Nu moet ik dus helaas concluderen dat Autotaal mij probeerde te verneuken. Ik ga er niet weer heen en ik raad ook iedereen aan, die zelf niet veel verstand heeft van auto's, om alle 'adviezen' die ze inwinnen bij dit bedrijf door een ander te laten verifieëren.

 • 02-02-2023

  Wij komen hier nu twee jaar voor APK, Grote en kleine beurt en incidentele dingen. We zijn zeer tevreden. De heren zijn altijd vriendelijk en zijn zeer kundig. Top!!!

 • 13-05-2023

  Een maand geleden een auto bij Johan gekocht. Heel vriendelijk, enthousiast en eerlijk geholpen, heel erg tevreden met de auto. Aanrader!

 • 27-02-2023

  Sinds jaren zit deze garage al in Appingedam... vroeger was het een sloper en nu kun je alle reperaties laten uitvoeren of je auto laten keuren. Personeel is vakkundig en denkt graag met je mee!!

 • 26-04-2023

  Vertrouwd adres voor eerlijk advies en zeer ruime keuze ! Begrip in de regio

Ik kies deze garage