• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf NH

 • BOVAG
 • Bosch Car Service
 • NAP

Autobedrijf NH is gevestigd in Arnhem en al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en service centraal. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een van  de grootse autogarages van Arnhem en omgeving. Autobedrijf NH is een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom!

Hier vind je ons

P. Calandweg 13
6827BJ Arnhem
Toon telefoonnummer
026-3613075

Toon e-mailadres
info@autobedrijfnh.nl
Ik kies deze garage
Autobedrijf NH

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 18:00
Woensdag 08:00 tot 18:00
Donderdag 08:00 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 14:30
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf NH?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 3 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 06-01-2022 Westervoort

  Ik kom er nu een jaar of 5 eerst nog op het oude adres de straat er achter en nu op het nieuwe adres wat mooi ruim oogt. Mooie nette garage goed opgezet en met eerlijke mensen, ze kijken de auto altijd na ook als je voor iets anders komt krijg je een advies mee, niks moet alles alleen met overleg en dat doen ze heel goed. Goede duidelijke prijs afspraak passend binnen het budget. Of uitstellen tot een maandje er na. De keus ligt bij de klant en dat doen ze heel goed

 • 20-05-2021 Arnhem

  Vriendelijke, eerlijke, vakbekwame mensen! Goede tarieven,...

 • 22-02-2021 Giovanni

  Ik kende deze grage niet. Voor een aankoopkeuring geweest. Wat een geweldige service. Zeer vakkundig en goede snelle service. Complimenten!

 • 08-12-2020 Arnhem

  Hele fijne en aardige mensen. Top service! Zijn altijd open en eerlijk ook als er niks mis is met de auto. Prijzen zijn ook goed. Ik heb zelf wat garages versleten maar ben altijd bij deze garage gebleven. Niks negatiefs over te zeggen. Aanrader!

 • 29-11-2020 Arnhem

  Kom er al jaren en nooit problemen gehad. Men belt je als er een reparatie moet gebeuren en geven aan wat de prijs is. Nooit klachten gehad na een reparatie of wat ook. Hoop naar tevredenheid nog jaren daar te komen. De mensen zijn daar correct en vriendelijk.

 • 25-06-2020 Arnhem

  De motor van mijn Subaru Forester uit 2002 liep al 2 dagen slecht en hield er tijdens het parkeren mee op. Ook niet meer te starten. Op internet Autobedrijf NH gevonden en die zorgde er voor dat de auto werd opgehaald door een sleepbedrijf. De bobine bleek stuk en ook wat zekeringen. Het heeft 2 dagen geduurd voor de problemen opgelost konden worden. De monteur moest hier schema’s voor opvragen om een goede diagnose te kunnen stellen. Alles bij elkaar voor nog geen 390 euro, incl sleepkosten. Ze maken echt waar wat op hun website staat vermeld. Echt een topbedrijf met zeer kundige en vriendelijke medewerkers. Een aanrader dus!!!!

Ik kies deze garage