• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Grandcar

Welkom bij autobedrijf Grandcar Grandcar is een onafhankelijk autobedrijf. Wij onderhouden en repareren alle merken auto's.

U kunt bij ons terecht voor:

•APK, de Algemene Periodieke Keuring
•Remmen
•Uitlaat
•Accu
•Airco
En nog veel meer.

Wij gebruiken A-merk onderdelen die kwalitatief gelijkwaardig zijn aan originele onderdelen, maar stukken goedkoper. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Tot ziens bij Grandcar!
 

Hier vind je ons

Beijerinckweg 1a
6827BN Arnhem
Toon telefoonnummer
026-3790232

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
Grandcar

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:30
Dinsdag 08:30 tot 17:30
Woensdag 08:30 tot 17:30
Donderdag 08:30 tot 17:30
Vrijdag 08:30 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 14;00
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Grandcar?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 62 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 24-10-2022

  Meerdere malen bij Hamid geweest met onze auto , iedere keer netjes en eerlijk geholpen tegen een eerlijke prijs. Waar andere je willen voorzien van een dikke factuur gaat Hamid eerst controleren waar het fout/probleem echt zit voordat hij uitspraken doet. Hamid komt zijn afspraken en besodemietert je niet.

 • 22-09-2022

  Uitstekend geholpen door deze vakman Hamid, komt afspraken na en denkt mee, zo kom je het niet vaak meer tegen. In mijn ogen een goudeerlijke kerel in een garage zonder poespas zoals ik dat graag zie.

 • 13-12-2018

  Dit kom je niet vaak meer tegen. Een klein bedrijf die echt de tijd neemt voor je auto en het leuk lijkt te vinden om samen naar en vooral onder de auto te kijken en dingen uit te leggen. Top! In verband met het op vakantie gaan moest de nieuwe auto (BMW E39) nog snel wat olie ververst hebben. Hamid wilde dat doen, maar dan ook meteen een kleine beurt. De auto had de dag ervoor nog een nieuwe APK gekregen door een ander bedrijf. Maar dit had na wat checks van Hamid niet mogen gebeuren (achter stabilisatorstang was niet deugdelijk bevestigd en AC5 punt op de remleidingen). Hamid is geen gladde businessman maar een echte monteur waarbij je auto zeker in goede handen is! Als je dealers gewend bent waar alles spic en span is en je vindt dit een vereiste dan kan je bij Grand Car beter wegblijven!

 • 26-03-2022

  Super garage! Hamid is heel behulpzaam en legt goed uit wat hij repareert aan de auto. De auto komt er altijd goed gerepareerd en weer helemaal schoon vandaan, een echte aanrader.

 • 08-09-2021

  We gaan nu al geruime tijd naar deze garage en zijn zeer tevreden! Top service: snelle, vriendelijke, vakkundige maar vooral ook eerlijke service!! Gebruikt alleen A-merken onderdelen en dat tegen zeer scherpe prijzen! Doet alles in overleg en vertelt eerlijk (en laat ook zien) wat hij adviseert/gedaan heeft, maar laat de keuze aan de klant. Vorig jaar augustus APK-keuring bij Grandcar i.c.m. met een grote beurt (krijg je gratis APK-Keuring bij) en de airco die kapot was laten maken en onze auto (Toyota Yaris uit 2003) heeft een jaar lang zonder mankementen gereden! Afgelopen augustus wederom APK-Keuring met een kleine beurt laten doen bij Grandcar (wilde ook airco onderhoudsbeurt erbij laten doen, maar hij had een gratis airco-check gedaan en vertelde ons eerlijk dat dat niet nodig was, zonde van het geld zei hij). Wij blijven terugkomen, zeer tevreden!! Ga zo door Grandcar!

Ik kies deze garage