• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

CAR STORE

 • NAP
 • Champion Olie specialist

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

W.A. Scholtenstraat 29
9403AJ Assen
Toon telefoonnummer
0592-346616

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 18:00
Dinsdag 09:00 tot 18:00
Woensdag 09:00 tot 18:00
Donderdag 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij CAR STORE?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 137 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 06-12-2022

  2 weken terug een bmw 318i gekocht bij Rodney van Car Store Assen. Een occasion kopen is altijd een gok want je weet niet precies wat je koopt, de proefrit was erg fijn en de auto reed soepel. Met Rodney afgesproken dat de auto een beurt zou krijgen bij aflevering en dit verliep allemaal top. Echter vanaf de eerste meters reed de auto niet fijn. Rodney vond dit gelukkig net zo vervelend als ons en deed totaal niet moeilijk bij de service die volgde. De auto doet nog steeds niet wat zou moeten, maar Rodney laat het er niet bij zitten en bied alle mogelijke hulp en service. Ook andere garages worden betrokken om het probleem op te lossen. Niet het begin wat je hoopt met een nieuwe auto, maar ik heb het volste vertrouwen (& garantie) dat het wordt opgelost!

 • 28-10-2022

  Topbedrijf! Erg netjes geholpen tijdens de aankoop van een auto en snel tot een nette overeenkomst gekomen. Afspraken worden netjes nagekomen en ook eventuele problemen met de auto worden echt zeer snel en netjes (serieus) opgelost. Bedankt voor alles! Wij komen in de toekomst graag bij jullie terug!

 • 03-01-2023

  In de laatste week van 2022 heb ik een auto gekocht bij Car Store Assen. We werden verwelkomt door Rodney, die wist waarvoor we kwamen, mijn zoon had alles al bekeken. Binnen no time een deal gesloten en na de kerst hebben we hem opgehaald. Mijn zoon had nog van alles bedacht met de winter/zomerbanden en dat is ook allemaal naar wens verlopen. Car Store Assen is een goed bedrijf met bekwaam personeel. Alles is bespreekbaar. Kortom, ik kom graag nog een keer terug.

 • 18-10-2022

  Vriendelijk en net bedrijf. Hier heb ik een auto gekocht en ik ben vriendelijk geholpen door Jeffrey. Na de levering van de auto was er een onderdeel niet helemaal naar verwachting, dit hebben zij netjes opgelost zonder extra kosten.

 • 02-11-2022

  Auto 2 jaar geleden gekocht met goede service. Keuringen en onderhoud doen de mannen ook goed. Dikke pluim verdienen ze. Koffie smaakt daar ook prima..

Ik kies deze garage