• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Jawad Cars

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Industrieweg 36C
9403AB Assen
Toon telefoonnummer
0592-371514

Toon e-mailadres
info@jawadcars.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Benzine)
 • APK (Diesel)
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Jawad Cars?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.4 op basis van 0 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 15-07-2020 Zuidlaren

  Bijzonder vriendelijke mensen. Ze nemen de tijd voor je vragen en de auto werd gelijk aangepakt. En voor ik het wist stond de auto ook alweer klaar na een onderhoudsbeurt. Prima!

 • 19-07-2019 Assen

  Bij Jawad een occasion gekocht. Vanaf het moment van binnenkomen tot het weggaan met mijn nieuwe auto en zeer hartelijk team mogen ervaren. Met een occasion weet je nooit wat je koopt of waar je tegen aanloopt. Na enkele dagen een probleem geconstateerd. De mensen van Jawad hebben mij daarmee geweldig geholpen, een ruilauto...geen probleem en het mankement perfect opgelost. Een grote pluim voor allen bij Jawad Cars

 • 03-06-2019

  Wij hebben in januari 2019 een Renault megane uit 2010 gekocht na een vooraf gereden proefrit die ons wel beviel! De auto is afgeleverd met een afleverbeurt ( is gezegd maar heb daar nu mijn twijfels over)! Wij hadden voor de koop één puntje, en dat was dat er geen sd kaart voor de navigatie aanwezig was,terwijl dit wel in de advertentie stond ( met navigatie) Ons werd gezegd dat er gekeken werd naar een kaartje die ons dan toe gestuurd zou worden. Helaas niks meer van vernomen of gehoord en hebben uiteindelijk zelf een nieuwe sd kaart aangeschaft van € 110,-. Toen zijn we er ook nog achter gekomen dat de airco helemaal niet werkt. Wij hebben contact opgenomen met Jawad en op afspraak langgeweest. Airco is toen gevuld ( werd gezegd , hebben wij niet kunnen zien omdat dit buiten de werkplaats om is gebeurt! Toen de eigenaar weer terug kwam vertelde hij ons dat de airco nog steeds niet werkte! Op ons verzoek is de auto op de brug geweest en is er geconstateerd dat de aircopomp stuk was! Hij wilde wel een gereviceerde of 2e handse aircopomp zoeken en dan monteren in de auto, en zou ons daar over bellen wanneer hij er 1 hadden gevonden! Wij zijn een week of 6 verder en zit nog steeds op een telefoontje te wachten! Wij hebben zo het onderbuik gevoel dat dit mankement al aanwezig was toen wij de auto kochten, en dat zij daar ook van op de hoogte waren! We hebben de auto nu naar een vakgarage gebracht en daar is geconstateerd dat de condensor lek is! Om te constateren of de aircopomp stuk is moet eerst deze condensor vervangen worden van ca € 500,- incl. Mocht de pomp dan inderdaad stuk zijn dan kost ons dat nog eens een kleine € 900,-....! Al met al is deze gekochte auto bij Jawad Cars geen goede koop geweest Het vervelendste is dat de eigenaar geen contact meer heeft opgenomen zoals belooft , zowel voor het sd kaartje als voor de aircopomp , slechte service dus!!!!

 • 26-01-2019

  Erg goed bedrijf!

 • 24-11-2018 Assen

  Aantal keer voor reparaties van van Mini Cooper bij Jawad geweest. Top service!! voor een goede prijs! Distributieketting is vervangen zelfs op zaterdag na 17:00 uur hebben de mannen doorgewerkt om mijn auto klaar te krijgen!! Super tevreden!

 • 28-10-2018 Steenwijk

  Na aankoop van Peugeot. Wat een prima auto is hebben we alleen maar positieve ervaringen met Jawad. Na de aankoop is de service op en top. Kleine dingetjes worden onder service of coulance opgelost. Tevens is er altijd ruimte en tijd om vragen te stellen en een kopje thee of koffie te drinken. Op en top goeie garage. Zou deze garage zeker aanbevelen. Neem het verhaal van Vince niet serieus. Dat hij negatief is, is zijn verkeerde wijze van handelen. Hij gaat naar een andere garage en die ziet zijn kans schoon om daar een slaatje uit te slaan.

Ik kies deze garage