• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Rob Dees

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Nieuwendijk 88
4571LK Axel
Toon telefoonnummer
0115-530800

Toon e-mailadres
autobedrijfrobdees@gmail.com

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Rob Dees?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 2 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 13-06-2021 Axel

  Goed geholpen al 5 jaar

 • 07-01-2021 Hellevoetsluis

  Bij de aanschaf van onze tweedehands auto waren er al wat problemen bekend, die zijn opgelost en ook enkele die later aan de orde kwamen, zijn naar tevredenheid verholpen.

 • 04-03-2020 Westdorpe

  Enkele maanden terug overleed mijn vader. Het plan was om zijn auto die hij enkele jaren terug tweedehands bij Rob Dees had gekocht, in te voeren in België, om als starterswagen te dienen voor de dochter van mijn vriend. Ik had de garage van Rob Dees telefonisch op de hoogte gebracht dat ik dat van plan was de wagen uit te voeren. Na een lange lijdensweg om alle papieren in orde te krijgen en ongeveer 600 euro kosten verder, kreeg ik te horen dat de wagen een accidentenverleden in België had en onmogelijk door de keuring na accident kon geraken omdat hij nooit op de reglementaire manier hersteld was. De herstelkosten gingen de waarde van de auto ruimschoots overstijgen. Uiteindelijk moest ik mij tevreden stellen met 500 euro (Diesel in Nederland bovendien niets waard) om nog van de wagen vanaf te geraken.

 • 09-08-2019 Rijswijk NB

  Nadat ik met pech door een afsleepbedrijf naar een garage in Grauw werd gebracht bleek aldaar dat men voor mij de eerste maand geen tijd had. Daar sta je dan ruim 200 kilometer van huis. Toen heeft de sleper naar garage Rob Dees in Axel gebeld en deze had wel tijd voor reparatie. Ondanks dat het al zaterdag na vijven was toch de auto kunnen brengen bij Rob Dees. Deze heeft het kapotte onderdeel op maandag bij de Opel besteld en dinsdagmorgen was de reparatie al geklaard. Ik vind dat de firma Rob Dees een dikke duim heeft verdiend voor klantvriendelijkheid, service en snelle reparatie. Dank jullie wel 👌👌👍👍

 • 26-07-2019 Axel

  Super, ik heb een aangepaste auto, wat maakt dat ik meer afhankelijk ben van mijn garage. In alle jaren dat ik nu bij het team van Rob Dees ben, ben ik altijd super geholpen, en vaak ook nog net dat stukje extra service soms! Wat maakt dat je je als persoon gezien en begrepen voelt. Ik kan niks bedenken wat ik minder vind, dus ga zo door team Rob Dees en Co. En dat ik nog maar vele jaren met plezier bij jullie klant mag blijven.

Ik kies deze garage