• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

CarProf Baarle

 • Carprof
Carprof 24 maanden garantie

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Smederijstraat 15Smederijstraat
5111PT Baarle-nassau
Toon telefoonnummer
511

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij CarProf Baarle?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 83 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 16-04-2023

  Afgelopen februari heb ik een Volkswagen Polo 2011 aangeschaft bij Autobedrijf Laurijssen in Baarle-Nassau. In eerste instantie leek alles perfect, maar een week na aankoop kreeg ik problemen met de auto. Zo ging het alarm zonder aanwijsbare reden af en merkte ik dat het vermogen van de auto verminderd was. Ik nam contact op met Autobedrijf Laurijssen en zij nodigden mij uit om de auto terug te brengen voor reparatie. Zonder enige aarzeling boden ze mij kosteloos een leenauto aan voor de duur van de reparatie. Na onderzoek besloten ze een nieuwe accu en turbodrukregelaar te installeren, geheel kosteloos dankzij de garantie die op de auto zat. Toen ik mijn auto na de reparatie ophaalde, leek alles in orde. Echter, slechts twee dagen later ondervond ik opnieuw problemen met het vermogen. Autobedrijf Laurijssen bleef betrokken en nodigde mij uit om de auto opnieuw terug te brengen. Wederom kreeg ik kosteloos een leenauto ter beschikking. Dit keer besloten ze de complete turbo en EGR-klep te vervangen, wederom zonder extra kosten voor mij. Na deze "valse" start met mijn Volkswagen Polo 2011, kan ik nu eindelijk volop genieten van mijn auto. Ik ben zeer tevreden met de klantenservice en de oplossingsgerichte houding van Autobedrijf Laurijssen. Ze hebben bewezen dat hun klanten voorop staan en ik zou hen zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbaar autobedrijf.

 • 15-10-2022

  Super garage 👍🏼👍🏼 Kom er al jaren en ben zeer tevreden over de service en zijn altijd vriendelijk. Monteurs zijn allemaal behulpzaam en hebben verstand van zaken

 • 04-03-2023

  Super snelle topservice! Het zijn echte toppers! :)

 • 16-10-2021

  Goede keuzemogelijkheden. Rustige fijne plaats om je auto te wassen en daarna droog te zemen.

 • 22-05-2021

  Top bedrijf! Prettig contact en deskundig personeel. Korte lijntjes waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan achteraf. Daarnaast goede service en prijzen, nemen de tijd voor je wanneer dit nodig is en zijn transparant over uitgevoerde werkzaamheden. Als je ook fan bent van Lego; Altijd leuk om even naar Dennis zijn collectie te kijken als je er toch bent:)! Zoek je een fijn en professioneel bedrijf? Dan moet je hier zijn!

Ik kies deze garage