• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

British Car Centre Baarn bv

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Baarnsche dijk 7
3741LN Baarn
Toon telefoonnummer
035-5414477

Toon e-mailadres
info@bccb.nl
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij British Car Centre Baarn bv?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.7 op basis van 10 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 07-07-2021 Kesteren

  Eigenaar denkt met je mee in de mogelijkheden van de aankoop, is eerlijk en neemt de tijd. Goede sfeer in het bedrijf en last but not least had voor mij een prachtige auto staan!

 • 08-06-2021 's-Gravenhage

  Waanzinnig mooie F-type gekocht bij BCCB en geen moment spijt gehad. Wat kleine puntjes keurig opgelost als garantiewerk. BCCB tart alle stereotypen als je aan tweedehands auto's denkt; goede communicatie, down-to-earth aanpak, prima prijsstelling en -erg belangrijk- uitstekende after-sales

 • 29-04-2021 soest

  We have had a tried and true classic Range Rover in the past. That vehicle was so strong it pulled our horse trailer with ease. British Car Centre kept that one going well and we were happy. BUT I recently turned up after years of no contact with a problem with my horse truck, I was stuck. As a group they sorted out the problem with 'all hands on deck' to get me back on the road to get a horse to the way to the clinic. They towed me to the shop immediately with a rope on a classic Range Rover to have all the right equipment handy. As an American I am so appreciative of good service but find most businesses lacking in this area. British Car Centre has a good heart to help and the brains and experience to back it up. Well done!

 • 24-02-2021 Zeewolde

  Ik heb zowel een auto gekocht als een tweede bij BCCB in onderhoud. Je merkt bij iedereen de betrokkenheid. Duidelijke communicatie en de technische kennis zijn voor mij de fijne ervaringen. En kijk maar eens hoe netjes werkplaats en showroom zijn, dat zegt ook wat over hoe ze bij BCCB met jouw auto omgaan.

 • 17-02-2021 KORTENHOEF

  Grote kennis van zaken.

 • 04-02-2021 Ermelo

  Sinds kort een Jaguar X-Type Executive 2.2 Diesel van de laatste serie van eind 2008. De eerste Brit ever. En absoluut niet de laatste. Gezien het feit dat ik meer KMS voor werk moet afleggen is 'dieselen' het meest voordelig. De Jag' (ook al is deze voor - ik meen- 20% van Ford onderdelen voorzien moet natuurlijk wel onderhoud hebben. En dat het liefst bij een specialist in Katsoortigen'.. In het boekje stond een sticker van British Car Centre. Baarn. Dat is bij mij om de hoek dus snel een afspraak gemaakt. In eerste instantie voor een APK en een flush voor de automaat. Verliep uiterst soepel. Dag van tevoren neergezet - want dan kon ik thuis blijven werken- en de exercities perfect uitgevoerd. De automaat is van clodded, iets overdreven.., naar een smooth cream schakelende machine getransformeerd. Arno en de zijnen hadden ook een missing reflector op de rechter bumper opgemerkt. Ook in orde gemaakt. De X heeft slechts 162k op de teller dus we hopen nog lang van deze luxe Brit te mogen genieten. De kennismaking met de club liefhebbers én specialisten in Baarn geeft mij een safe gevoel dat de bolide er in dé juiste handen is. Leuk detail: de Jag komt in eerste instantie bij BCC vandaan! Dus het was direct ook een hereniging met zijn oude huis. Kortom, zeer tevreden en de eerstvolgende beurt gaat uiteraard in Baarn plaatsgrijpen.

Ik kies deze garage