• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Verheul V.O.F.

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Dr. Willem Dreeslaan 30
3771RW Barneveld
Toon telefoonnummer
0342

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
Autobedrijf Verheul V.O.F.

Openingstijden

Maandag tot
Dinsdag tot
Woensdag tot
Donderdag tot
Vrijdag tot
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Verheul V.O.F.?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 122 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 28-12-2022

  Zag vandaag een bestelbusje van dit bedrijf, ik rij zelf een ford fiesta dus mooi om te weten dat ook dit bedrijf ford specialist is 😍😍😍😍

 • 03-02-2020

  Autobedrijf Verheul en de gelieerde Carwash en Autowasstraat Verheul in Barneveld is een erkend automotive bedrijf in Barneveld waar eerlijkheid, klantvriendelijkheid en service, waarden zijn die verankerd zijn in de bedrijfsvoering. Eerlijk en transparant!

 • 23-02-2022

  Iets meer dan 2 jaar geleden daar een auto gekocht en daar in onderhoud gehad. Trouwe klant geweest, altijd netjes onderhoud gedaan. Ik had veel pech met de auto waardoor ik veel kosten had. Op een gegeven moment lekte de auto weer olie, bleek dat er iets niet goed aangedraaid was. Dit kan gebeuren, maar na 2 jaar was ik wel klaar met de auto. Nog steeds had ik vertrouwen in de garage, dus was ik bereid mijn auto daar weer in te ruilen. Op de vraag wat ze voor mijn auto wilde geven, schrok ik enorm. Belachelijke service. Ben naar een andere garage gegaan en daar kreeg ik tenminste een beetje normale prijs voor mijn auto terug.

 • 03-02-2023

  Mijn motor is weer helmaal goed beste bedrijf ooit 10/10

 • 02-12-2021

  Eerlijk en klantvriendelijk! Personeel was meedenkend aan oplossingen! Ik kwam hier voor het eerst voor een set banden inclusief velgen, ik had hun advertentie gezien op marktplaats. Dit kon gelukkig ook ter plekke gemonteerd worden, helaas bleken de door mij gekozen velgen niet geschikt te zijn voor onze auto. Omdat de velgen niet goed gemonteerd kunnen worden, adviseerde Meneer ons daarom voor een alternatief. Eerlijk....ben erg blij dat we op we basis van hun advies de andere set banden met velg hebben gekocht! We zijn er erg blij mee! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid! Met vriendelijke groeten, Mijn moeder en ik (Rania) van de Ford focus

Ik kies deze garage