• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Lars Greefhorst Motorsports

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Zwarte Bergweg 12
7361BC Beekbergen
Toon telefoonnummer
06-20893945

Toon e-mailadres
greefhorstmotorsports@gmail.com
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Lars Greefhorst Motorsports?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 80 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 15-11-2021

  Ik ben via familie bij Lars Greefhorst terechtgekomen en ben meer dan tevreden over de service en afwikkeling!

 • 04-10-2021

  Zeer goede betrouwbare garage, en 100% goede service. Mijn auto rijdt weer als nieuw. Eerlijke prijs, zelfs vind ik het heel goedkoop, en toch wordt de auto 100% keurig en gemaakt afgeleverd. Ik zou iedereen aanraden hier zijn auto te laten reprareren en apk te laten keuren. Gert Kleine

 • 26-07-2021

  Sinds ik mij kan heugen gingen we al met mijn “ouders” auto voor onderhoud en reparatie naar Greefhorst . Later kwamen daar mijn eigen auto’s ook bij! Na vorig jaar mijn auto bij een dealer te hebben gekocht , en heel wat problemen verder , was daar “onze” Lars , om elke keer weer de rotzooi van een ander te fixen! Daarnaast heeft hij het vertrouwen wat ik kwijt was in mijn auto volledig hersteld. Ik rij weer met veel plezier. Betaalbare eerlijke en degelijke service! Gouden handjes heeft deze man , en zijn ondertussen uitgebreide team!!

 • 21-06-2021

  Garagisten & dealers plaatsen graag op de kentekenplaten hun naam ten einde hun naam te promoten. Ik geef altijd de instructie dat achterwege te laten, omdat ik gekscherend zeg: "ik word te weinig betaald om reclame te rijden" , wetende dat in de praktijk niemand mij genoeg kan betalen om ongevraagd reclame te rijden. Lars Greefhorst naam prijkt op mijn kentekenplaat en dat zegt alles. Ik heb Lars leren kennen als een gedreven techneut en jonge ondernemer. Hij neemt zelden genoegen met eerste indrukken en duikt diep op de problemen in, zodat hij een oplossing kan aanbieden. Heeft hij het probleem gevonden dan schroomt hij er niet voor om het probleem ook echt te laten zien, waardoor een leereffect voor de klant ontstaat . Geef Lars zijn tijd en je krijgt je auto goed hersteld terug. Vaak genoeg is die tijd verrassend kort. Ziet hij bovendien iets dat niet helemaal in orde is of dat een ander (hier een ander bedrijf) wat slordig heeft afgewerkt dan herstelt hij dat. Bovenal ervaar ik altijd, dat Lars de essentie van goed ondernemerschap begrepen heeft; zorg voor een goede prestatie / prijs verhouding. Ik kan Lars aanbevelen, een trip richting Lieren is een goede zaak.

 • 06-08-2021

  Ik moest mijn auto zsm apk gekeurd hebben, op een vrijdag bijna onmogelijk dus. Ondanks dat hebben ze een gaatje vrij gemaakt om de apk te doen. De auto werd afgekeurd maar ondanks dat hebben ze alles er aan gedaan om de auto toch nog klaar te krijgen zodat die afgemeld kon worden bij de RDW. Ik was erg onder de indruk van de samenwerking van het team en de kwaliteit die geleverd is. Ik raad iedereen deze garage dan ook aan voor een goede service!!

Ik kies deze garage