• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

GARAGE BERGSTEYN B.V

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Rijksweg 61
6325AB Berg en terblijt
Toon telefoonnummer
043-6088080

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij GARAGE BERGSTEYN B.V?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.4 op basis van 97 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 21-12-2022

  We hebben hier onze hybride auto gekocht en zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. We zijn vriendelijk en deskundig te woord gestaan en toen in onze thuislader een kabelbreuk bleek te zitten, is deze kosteloos gerepareerd, terwijl dit niet onder de garantie viel. Zeer tevreden over de dienstverlening.

 • 10-02-2023

  Vorige week een Opel Corsa uit 2010 hier gekocht. Na een fijn gesprek moest er nog een kleinigheidje gemaakt worden. Na 3 dagen mochten we onze auto ophalen. Helaas kwamen er een aantal gebreken aan het licht toen we de auto 3 dagen hadden. We hebben 1 jaar garantie waar ook absoluut niet moeilijk over werd gedaan. De auto kon langsgebracht worden en alles zou netjes worden opgelost. Er was meer aan de hand dan in eerste instantie werd gedacht. Nadat de auto 2 volledige dagen in de garage stond en werkelijk alles eraan gemaakt is geworden, konden wij hem vandaag ophalen. Wat een TOP service! Dit kom je niet vaak meer tegen! Ze hadden zelfs een doosje bonbons gegeven voor het ongemak. Wij hebben niets anders dan lof te zeggen over dit bedrijf! Eerlijke verkopers en monteurs! Op naar nog meer mooie jaren met onze “nieuwe” auto. Heren, bedankt voor alles!

 • 04-02-2023

  Keurig te woord gestaan door verkoper bij interesse naar een auto. Hij nam alle tijd, totaal niet opdringerig, open en eerlijk. Drie keer teruggegaan, uiteindelijk gekocht. Verkoper bleef rustig voerde geen druk uit. Goede afhandeling. Bijzonder prettig gesprek. Groot compliment, prima bedrijf.

 • 24-08-2022

  KOOP HIER GEEN AUTO. Zeer onprofessioneel. Eerst lijken ze heel aardig en goed in hun werk, maar zijn zeer onprofessioneel en als je een aanpassing in contract wil voordat je een aanbetaling doet dan worden ze boos??? Waarschijnlijk wordt er op deze review heel raar gereageerd, net als alle andere slechte reviews. Dat zegt toch meer over het bedrijf dan de klanten?? Meneer wilde 6 maanden bovag garantie geven ipv 12 wat in de advertentie staat, omdat wij te ver wonen. Terwijl je met deze garantie naar elke bovaggarage in het land kan. Het was 6 maanden garantie of niets. Nou, zoek het lekker uit met je bedrijf. Mijn gereserveerde auto stond ook gelijk weer te koop, nog voordat ik antwoord heb kunnen geven. Je kunt je geld beter op straat gooien dan het aan dit bedrijf geven. Niet doen.

 • 25-07-2020

  Goedkoop tanken met shop.

Ik kies deze garage