• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autoservice Elvro

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

De Vlonder 6
5427DC Boekel
Toon telefoonnummer
0492-321881

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autoservice Elvro?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.6 op basis van 40 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 05-03-2023

  Vriendelijk en correct. Ik zou hier zeker een auto kopen. Groet Mourad

 • 02-07-2022

  Fijne garage, staan altijd voor je klaar. Duidelijke uitleg wat er moet gebeuren en wat het kost. Rij er speciaal vanuit Nijmegen naar toe. Aanrader ook voor mooie auto te kopen

 • 01-02-2023

  Vriendelijke eigenaar en goede service.

 • 27-05-2020

  Niets dan lof over Autoservice Elvro! Dit wordt een wat langere review, maar ik zou deze garage te kort doen, als ik maar met enkele woorden de goede service zou proberen over te brengen. Toevallig waren mijn vrouw en ik tegelijk op zoek naar een andere auto. Mijn vrouw zag bij Elvro een mooie C3 staan en vroeg een proefrit aan. Ter plaatse kwam ik erachter dat ik in mijn lijstje een DS7 opgeslagen had, die ook bij Elvro stond. Het was meteen geen probleem om en tweede proefrit er aan vast te plakken. Deze C3 had niet helemaal de voorkeur bij mijn vrouw, de DS7 beviel zeer goed. Bij het aanvragen van een tweede proefrit voor de DS7, vertelde Mark dat hij net een andere C3 binnen had gekregen, eentje met 'iets meer pit', wat waarschijnlijk wél zou bevallen. Als we wilden, mochten we ook deze meteen meenemen voor een proefrit. En inderdaad, deze beviel zeer goed. Onverwacht en vrij uniek, werden er dus 2 auto's ingeruild en 2 auto's aangekocht, waarbij ook hier alles netjes tot in de puntjes geregeld werd en we zelfs nog een mooie tegemoetkoming kregen omdat de deal gesloten werd voor 2 auto's. Iets wat niet veel meer voorkomt. Om de auto's op te halen, werd speciaal voor ons een afspraak gemaakt op een zondag vanwege ons werk. Ook hierbij dus meedenkende en begripvolle service vanuit Elvro. Op pad met twee droomauto's! Helaas echter, werd er iets eerder ontwaakt uit de droom bij de DS7. Al na de tweede dag een storing in de volgradar en de automatische cruise control. Na contact met Elvro werd er meteen tijd vrij gemaakt en adequaat gehandeld. Een paar ritjes op en neer naar Elvro en een dag of twee toch de DS7 even achter moeten laten, maar het probleem is dan ook verholpen. De doortastendheid en de vastberadenheid bij Mark gaf vertrouwen. De service is uitmuntend. Normaal is een leenauto sowieso gratis, maar ik hoefde nu ook de brandstofkosten niet te bekostigen. Ook van de diverse aanpassingen (uiteindelijk bleek het om opnieuw kalibreren van het systeem te gaan) heb ik geen kosten gezien. 'Uiteraard', zult u misschien wel denken, 'zit toch garantie op?' Maar er zijn genoeg bedrijven die voorgesteld zouden hebben om de kosten te delen, 'omdat er bij de proefrit toch ook niks aan de hand was'. Maar het is niet alleen het niets terugzien van de kosten wat de ervaring zo positief maakt. Er wordt tijd voor je gemaakt bij proefritten, veel is mogelijk en alles wordt je uitgelegd. Er wordt snel gereageerd op berichtjes, je wordt er goed op de hoogte gehouden en ik voelde me als klant oprecht belangrijk bij Elvro. Ouderwets degelijke service wat hedendaags nog maar erg schaars is!

 • 03-02-2022

  Citroen gekocht en goed geholpen door de vriendelijke eigenaar! Meer dan positieve ervaring:)

Ik kies deze garage