• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Zijlstra Automotive

 • Kentekenloket

Wij combineren passie, vakmanschap en service in een moderne werkplaats!

Zijlstra Automotive in Borne is een RDW erkend universeel garagebedrijf. Geboren uit liefde en passie voor auto's. Bij ons komt deze liefde samen met kwaliteit en een moderne werkplaats. We voorzien jou van deskundig advies, gebruiken de hoogste kwaliteit producten en staan zo garant voor professionele dienstverlening. 

In de regio zijn wij uniek als onafhankelijk universeel autobedrijf en zijn wij er voor alle particulieren en bedrijven die hoge eisen stellen aan onderhoud & service voor alle automerken. Wij beschikken in onze werkplaats over maar liefst 7 werkbruggen. Daarnaast hebben wij de kennis, ervaring en de modernste apparatuur in eigen huis om je voertuig in top staat te houden en indien nodig te kunnen herstellen of repareren.

Naast onze garage diensten bieden wij kwaliteits multimedia, audio en accessoires voor jouw auto.  Bovendien kunnen wij als echte petrolheads ook onderdelen leveren voor race en circuit gebruik. Het is natuurlijk ook mogelijk jouw raceauto bij ons te laten onderhouden, tunen of jouw complete raceauto's door ons te laten bouwen voor circuitgebruik.  

We nodigen je uit bij ons op de zaak waar je vanuit onze showroom met schitterend zicht op de werkplaats inspiratie kunt opdoen of advies kunt inwinnen.

Hier vind je ons

De Bieffel 15
7622BM Borne
Toon telefoonnummer
074-2470877

Toon e-mailadres
info@zijlstra-automotive.nl

Onze service

 • Leenauto
 • Leenfiets

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • Distributieriemset en waterpomp vervangen
 • APK (Benzine)
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • Ruitenwisserbladen voor vervangen
 • Remschijven en -blokken voor
Ik kies deze garage
Zijlstra Automotive

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Zijlstra Automotive?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 7.6 op basis van 19 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 06-01-2021

  Nog net geen 3 jaar geleden de beide achterveren van de auto laten vervangen, maar nu zijn beide veren weer gebroken... Heb natuurlijk de originele rekening niet meer, maar bij hun in de computer staan alle andere uitgevoerde reparaties wel, maar de veren niet. I.v.m. corona mag je natuurlijk niet in de buurt van de computer komen om het zelf te checken! Nee, deze garage gaat zeker geen goede recensies van mij krijgen. Ronald, trouwens wel de groeten aan je vader Huib die z'n klanten wél goed heeft behandeld!!!

 • 16-09-2020

  Waardeloze service, een inbouw kit voor een auto radio gekocht, 60 euro .... blijkt niet te passen, kom je terug, krijg je je geld niet terug, maar je mag het wel uitgeven in hun zaak, waar staan die voorwaarden? Hier ben ik nog niet klaar mee. Ik kom er in ieder geval niet weer.

 • 06-12-2019

  Blijf hier zover mogelijk bij uit de buurt het woord “service” kennen ze niet. Het woord beunhaas dan weer wel want dat is hij. Als er iets mis gaat verzinnen ze telkens smoesjes met een brede glimlach. Geen goed woord voor hoe deze man z’n klanten behandeld. Hij zou wellicht simpele beurtjes kunnen uitvoeren maar daar blijft het dan ook wel bij.

 • 02-03-2020

  Al jaren mijn auto's in bij hun in onderhoud. Zeer tevreden, echte vak mensen.

 • 10-03-2019

  Een fijn bedrijf. Denken mee met de klant. Auto in onderhoud gegeven voor een grote beurt. De officiële dealer had onder de garantieperiode niet al het noodzakelijke uitgevoerd. Nu dus wel, wat een hoger prijskaartje opleverde, maar waar ook arbeid voor verricht is. Netjes gebeld en uitleg gegeven, zodat ik goed ingelicht een beslissing kon nemen.

Ik kies deze garage