• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Occasion Centrum Breda

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Regenbeemd 9
4825AS Breda
Toon telefoonnummer
06-19037455

Toon e-mailadres
info@occasioncentrumbreda.nl
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Occasion Centrum Breda?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 7.2 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 29-10-2021

  was hier geweest om naar een auto te kijken. maar dit bedrijf komt hun afspraken niet na. ik had een testrit gemaakt en was enthousiast over de auto dus ik had gezegd ik de week later terug zou komen omdat ik eerst de verzekering in moest lichten en eerder geen tijd had. ik had nog een keer nagebeld om te vragen of ze toevallig wat foto's door konden sturen van het onderhoudsboekje 'stuur maar een appje dan heb ik je nummer dan stuur ik t wel door' niks van gehoord natuurlijk. kwam ik die vrijdag terug om de auto te kopen, nou 3x raden, had ie m de dag ervoor verkocht aan iemand anders. dus ik heb in totaal 3 uur in de auto gezeten voor helemaal niks. geen aanrader.

 • 06-10-2021

  Goede service auto uitlaat en koppakking problemen naar maand en teruggegaan en word allemaal geregeld zodat ik weer veilig de weg opkan topbedrijf!!!

 • 14-09-2021

  Kan niet beter geweldige na service en super eigenaar echt betrouwbaar 100 procent

 • 07-06-2021

  Koop hier NOOIT een auto!! Het zijn oplichters. Heb hier een auto gekocht voor 10k en STA NA EEN WEEK STIL op de snelweg. Laten takelen en dan bij de dichtstbijzijnde garage binnengegaan. Van alles mis. Allemaal verborgen gebreken. De auto zou moeten afgekeurd zijn. Geschatte waarde van de auto was 900euro. En maar zeggen dat het zo'n goede auto was bij OCB. Ik heb het laten dubbelchecken bij een andere garage en die zeggen hetzelfde. Ik ga hier werk van maken van deze oplichters. Ik ga naar het juridisch loket. De andere goede reviews zijn nep en van de medewerkers. Deze garage klopt gewoon niet.

 • 16-04-2021

  Absoluut geen auto kopen hier! Ze verkopen dooie bakken met veel (verborgen) schade. Als je er wat van zegt krijg je arrogante en bijdehante antwoorden. Ik zie dat de eigenaar, medewerkers van de garage en kennissen zelf goeie recensies plaatsen. Als je een goed bedrijf runt, dan hoef je dat niet te doen :). Ohja; ze sjoemelen ook met APK-keuringen. Die laten ze gewoon doen bij een andere garage een paar straten verderop (van familie of kennissen) die tegen betaling de auto goedkeurt terwijl de auto van alles mankeert. Zo lichten ze de hele boel op. De eigenaar heeft geen kaas gegeten van autotechniek en doet letterlijk maar wat.

Ik kies deze garage