• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autoservice Blom

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Breede Plat 12
1721PS Broek op langedijk
Toon telefoonnummer
0226-745250

Toon e-mailadres
autoserviceblom@hotmail.com
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autoservice Blom?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 61 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 25-07-2021

  Fantastisch bedrijf! En vooral zeer geduldig want dat was nodig. Ik had het "Geniale" idee om een Honda Civic Tourer te voorzien van een LPG installatie nou geloof mij van schaal 1 tot 10 betreft moeilijkheidsgraad is dit zeker een 8. Maar het is gelukt met de hulp van deze helden! Intussen in een half jaar tijd zo'n 15.000km gereden en ik lach met de als maar stijgende benzineprijs steeds harder. De auto rijdt super en verschil met benzine merk je gewoon niet. De Vogels installatie doet het dan ook prima en ik kan het niemand aanraden want meer vraag naar LPG betekend stijgende prijzen dus blijf vooral lekker doorrijden op benzine en diesel, dan blijft de LPG voor mij lekker goedkoop! :D

 • 26-08-2021

  Fijn bedrijf, heb er mijn ford focus gekocht. Veel aandacht voor mijn wensen, ik heb hele goede service ervaren. De auto is met zorg en heel netjes opgeleverd. Na de koop was er nog even iets onduidelijk, maar na een telefoontje was er direct aandacht. Eerlijk en open bedrijf ik was direct gerustgesteld. Maar bovendien heb ik er een hele fijne auto gekocht.

 • 03-05-2021

  Vier weken geleden een test rit gemaakt en drie weken geleden mijn Kia Picanto uiteindelijk dan ook gekocht. Nog steeds erg blij met de aankoop! Zeer vriendelijke en fijne medewerkers die je met liefde alles over de auto vertellen en je de tijd geven om hem zelf even rustig te testen. Enige aandachtspuntje die ik had was dat de opties/info op de site niet allemaal overeenkwamen met de daadwerkelijk opties van de auto, al bleek achteraf dat dit ook als disclaimer onder de advertentie stond. De reviews liegen er niet om en zou zelf zeker ook hier weer terugkomen (ondanks het flinke eind rijden) mocht ik ooit nog eens een occasion zoeken.

 • 22-07-2021

  Leuk bedrijf. Vriendelijke, behulpzame medewerkers die ook deskundig overkomen. Leuk aanbod aan occasions. Ik liep met een goed gevoel de deur uit, binnenkort de aangekochte auto ophalen.

 • 27-06-2021

  Voor niets langsgeweest omdat de auto's het weekend ervoor al verkocht waren volgens de medewerker. Prima kan gebeuren als je onaangekondigd langs gaat. Echter worden deze Auto's een week later nog steeds online aangeboden. Bij navraag via email, wordt er geen reactie gegeven.

Ik kies deze garage