• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autoservice Blom

 • BOVAG
 • NAP

Bij Autoservice Blom kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Breede Plat 12
1721PS Broek op langedijk
Toon telefoonnummer
0226-745250

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autoservice Blom?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.2 op basis van 92 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 19-03-2022

  Vandaag deze mooie Ford Ka gekocht, we zijn zeer tevreden over dit bedrijf, zeer netjes en vriendelijk geholpen door eigenaar en personeel! Nu lekker rijden met mijn auto!!

 • 09-05-2023

  Bij aankoop van de auto lijkt het allemaal goed geregeld en lijk je een goede koop te doen. Als je vervolgens problemen hebt (na enkele dagen al) en hierover belt is het eerste wat ze doen vragen naar de koopvoorwaarden.. Als je terug gaat word de auto uitgelezen en word de schuld in de klant zijn schoenen geschoven. Garantie is ineens geen sprake van en gemaakte afspraken komen ze niet na en vervolgens zijn uiteraard de kosten voor de koper..(betaal je niet, dreigen ze meteen met advocaat) jammer dat je als klant zo behandeld worden. Ik kom hier nooit weer. Ik kan zo niet reageren op u bericht, vandaar op deze manier. Als garage eigenaar zou ik mij liever ook niet herkennen in dit bericht. Toch heb ik het echt anders ervaren. En nee ik ben geen bedrijf bij u uit de regio. Desondanks succes met u bedrijf verder…

 • 10-09-2022

  Hier 2 jaar geleden een auto gekocht (apk was 2 jaar geldig!!) hele goede service en konden ook snel een afleverdatum afspreken. De aankoop was echt top! Ookal hadden ze het druk, toen ik belde voor een grote beurt en apk maakte ze meteen tijd voor de apk (ivm verloopdatum!) de grote beurt werd meteen in de agenda gepland. Mijn autootje ging ook nog eens zo door de apk, niet alleen een top service bij aankoop, maar ook bij onderhoud!! Super fijn dat jullie zo meedenkend zijn en mijn apk gelukkig op korte termijn op konden pakken! Heel erg bedankt jongens!!

 • 31-12-2022

  Ik heb mijn motor van mijn Ford Focus laten vervangen bij Blom. Dit is voor een goede prijs gedaan. Afspraken zijn nagekomen. Goed geregeld.

 • 20-12-2022

  Ik heb een jaar geleden een Opel Insignia gekocht bij autoservice blom. En ben zeer tevreden over dit bedrijf dat ik er dit keer een bedrijfsauto heb gehaald. Ben echt super tevreden over dit bedrijf de service is echt top!!

Ik kies deze garage