• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autovakmeester van Rijn

 • BOVAG
 • Kentekenloket
 • Autovakmeester
Autovakmeester 24 maanden garantie

Welkom bij Autovakmeester van Rijn in Broek op Langedijk, dé garage voor het vakbekwaam repareren en onderhouden van uw auto. Onze autogarage in Langedijk staat garant voor een betrouwbare service tegen een lage prijs.

Hier vind je ons

Grotendorst 8
1721CW Broek op langedijk
Toon telefoonnummer
0226-314784

Toon e-mailadres
info@vanrijnautos.nl
Ik kies deze garage
Autovakmeester van Rijn

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autovakmeester van Rijn?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 3 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 30-10-2021 Hilversum

  Al vele jaren vaste klant bij Tjeerd. Mijn dochter had plotseling voor haar werk een auto nodig. Door het gericht meedenken was dit probleem snel opgelost. Helaas begaf de auto het na 2 weken. Geen probleem, onmiddellijk wordt er een gelijkwaardige auto daarvoor in de plaats geleverd. Inmiddels is dit dus auto nr 4 in mijn familie.

 • 02-01-2021 Zuid-Scharwoude

  Toen wij 4 jaar geleden van Alkmaar naar Langedijk verhuisden hebben we het onderhoud van onze Ford Mondeo bij van Rijn ondergebracht. Daar hebben we nooit spijt van gehad. Vanaf het eerste moment hebben we een erg prettig contact met Paul en zijn team. Ze denken goed met je mee, de kwaliteit is uitstekend en de prijzen zijn eerlijk. Een aanrader!

 • 12-12-2020 Bos

  Al enkele jaren kom ik bij Paul en elke keer rijd je met vertrouwen weg. De extra hulp die ze bieden gaat gaat verder dan goede service. Als er iets is, dan is het met 1 belletje opgelost.

 • 08-07-2020 Huizen

  een slecht uitgevoerde reparatie heeft mij klauwen met geld gekost. Het was leuk geweest als men eerlijk had toegegeven zich geen raad te weten met mijn reparatievraag. Nu is er als gevolg van die verkeerde ingreep nog meer stuk gegaan, wat mij in de 700 euro heeft gekost. Ik heb gevraagd om een eerlijk gesprek hierover met de leidinggevende, sindsdien is het stil. mijn merkgarage viel van zijn stoel bij wat ze aantroffen. reactie bij van Rijn; je kunt niet hardmaken dat wij dat zo gedaan hebben. Nou...ik laat niet elke week mijn kachel repareren...het was de eerste keer....

 • 30-04-2020 de Groot

  Nu meerdere Jaren klant bij autobedrijf van Rijn. Door de vakkundige monteurs altijd zeer nette reparaties en er wordt altijd uitstekende service verleend door Paul van Rijn. Ik ben zeer tevreden over autobedrijf van Rijn. Een bedrijf waar de klant nog op nummer één staat en er met de klant wordt meegedacht.

 • 18-07-2018 Amersfoort

Ik kies deze garage