• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Anders On B.V.

 • BOVAG

Bent u ook zo nieuwsgierig wie er binnen Autobedrijf Anders On in Bunnik uw geliefde wagen verzorgt en de telefoon beantwoordt?

Groot gelijk, dat zou ik ook zijn. Sander Onwezen is de naam, uw Auto Monteur in hart en nieren. Als kleine jongen liep ik al bij mijn opa in het bedrijf, daar keutelde ik wat, mocht ik vegen, auto’s wassen en meekijken hoe hij het werk allemaal deed.

Naarmate ik ouder werd, mocht ik meer. Zo liep ik de vakanties en de weekenden hele dagen mee.

Vanuit daar ben ik mijn opleidingen gaan volgen en binnen het familiebedrijf komen te werken. Dit heb ik 18 jaar gedaan, met mijn voorliefde en passie voor FORD. Zo verliefd, dat ik me erin heb gespecialiseerd. En natuurlijk krijgt ieder ander merk van mij net zoveel liefde en aandacht.

Mijn droom was mijn eigen plek, waar ik mijn ideeën werkelijkheid kon laten worden.

“Kwalitatief goed werk verrichten, en de klant het gevoel geven dat hij thuis komt bij….ons!” Dat is wat ik wil overbrengen; dat u als klant zich thuis voelt bij ons. Wij zullen naar u eerlijk, open en oprecht zijn en zullen u geen nonsens verkopen. Samen kijken naar de mogelijkheden en oplossingen om zo tot een goed en gewenst resultaat te komen.

Dit geweldige avontuur ga ik niet alleen aan, mijn partner in crime Mariëlle Kroon, staat naast mij. Ons familiebedrijf dat klaar staat voor uw familie!

We zien u graag, de koffie staat klaar….(ook de limo).

Sander & Mariëlle

Hier vind je ons

Bascule 2
3981PH Bunnik
Toon telefoonnummer
030-7852421

Toon e-mailadres
info@autobedrijf-anderson.nl

Onze service

 • Leenauto
 • Haal- en brengservice
 • Leenfiets

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • Remschijven en -blokken voor
 • Schokdempers achter vervangen
 • Accu vervangen
 • Remschijven en -blokken achter
 • APK (Benzine)
Ik kies deze garage
Autobedrijf Anders On B.V.

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Anders On B.V.?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 61 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 22-07-2021 Odijk

  Goede en duidelijke afspraken, meedenken over wat er nodig is om de auto in perfecte staat van onderhoud te houden. Goede prijs / kwaliteit verhouding en duidelijke informatie over de uitgevoerde werkzaamheden. En zeker niet onbelangrijk gastvrij en tijd voor de klant en zijn auto. Kortom top.

 • 13-07-2021 Zeist

  Auto weggebracht voor grote beurt en APK. Kostenplaatje van tevoren doorgeven via de mail. Keurige en schone opgeruimde garage. Sander is een vriendelijke en serieuze man met kennis van zaken en hart voor z,n zaak. Mijn auto komt hier zeker terug voor het onderhoud. Zeer zeker aan te bevelen. Een TOP garage!!!

 • 30-06-2021 Odijk

  De airo van onze auto deed niets meer. Met het warme weer niet heel prettig. Na de diagnose van Sander een kosten opgave en verzoek voor akkoord ontvangen. Heel netjes. Alles werkt weer zoals het hoort.

 • 16-06-2021 HOUTEN

  Sander is heel bekwaam, klantvriendelijk en komt zijn afspraken steeds na. Kosten worden vooraf inzichtelijk gemaakt en de auto was binnen het afgesproken termijn gereed.

 • 31-05-2021 Zeist

  Via internet aan deze garage gekomen nadat ik een mail had gestuurd voor een a.p.k. en een onderhoudsbeurt snel mail retour gehad met vragen over de historie van de auto. Ik ben daarna ff langs gereden en werd zeer vriendelijk ontvangen door sander waarna we het besproken hebben wat er gedaan moest, op de dag zelf waren er wat dingen die gerepareerd moesten worden. Ik ontving hier eerst netjes een offerte van wat er gebeuren moest en wat de kosten waren. Nadat ik toestemming heb gegeven is alles netjes gedaan wat er in de offerte stond hierna kreeg ik netjes bericht dat ik de auto kon ophalen. Al met al nette goede garage met vriendelijke eigenaar die zeer klantvriendelijk gericht te werk gaat. Ik ga hier zeker weer terug naar toe voor onderhoud en a.p.k..

 • 27-05-2021 Voorbij

  Afspraak klopt, communicatie klopt, keurig overzicht van de uitgevoerde acties en aanbevelingen en een zeer goed gevoel over de vakkennis en nauwkeurigheid van Sander.

Ik kies deze garage