• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

First Class Carservice Bunnik

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Rumpsterweg 12A
3981AK Bunnik
Toon telefoonnummer
030-6567641

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij First Class Carservice Bunnik?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8 op basis van 48 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 29-03-2023

  Hallo ik zou nog een paar fotos zenden van de auto die ik wil inruilen op de golf plus

 • 06-01-2022

  Eind september 2021 een auto gekocht via dit bedrijf. Op het eerste gezicht een prima auto. Rijd lekker. Alleen na een paar weken kon ik de passagiersdeur al niet meer met de sleutel openen -garantie tot aan de deur- en afgelopen week kwam ik er achter dat het reservewiel onbruikbaar is. Voor 50 euro kon ik een andere reservewiel komen ophalen. Nee bedankt. Reparaties ga ik zeker niet bij deze garage onderbrengen. Wellicht wanneer je zelf verstand van auto's hebt maar als particulier waarbij je de verkoper/garagehouder moet vertrouwen, kan ik deze garage niet aanraden.

 • 20-11-2022

  Echt eerste klas service! APK uitgevoerd door gaatje in de agenda te benutten. Veel moeite gedaan voor reinigen herfsttroep in waterafvoer onder de motorkap.

 • 18-11-2022

  Met onze luxe auto geweest voor een schade is super netjes en top uitgevoerd… Met mijn eigen “Foxie” daar ook voor apk geweest en gelijk onderhoud laten doen.. Kreeg een leenauto mee en volgende dag kon ik mijn eigen auto weer ophalen.. rekening werd stap voor stap uitgelegd .. First Class service op naar de winterbanden wissel !

 • 04-12-2020

  Ik heb een tweetal Benzen: een W211 als daily driver en een W123 als klassieker. Beide waren aan een onderhoudsbeurt toe en heb ze naar First Class Car Service gebracht. Alexander bekijkt de auto's en doet dan een prijsopgave. Hij laat je daarin de vrije keus wat uit te voeren en wat niet en geeft daarin gericht advies. Bij de W123 bleek nogal het één en ander loos te zijn, waaronder een rotte drempel rechtsvoor, een lekke schokdemper en dito uitlaat. Ook moest de wagen worden uitgelijnd en had hij twee nieuwe (voor)banden nodig. Ik kan niet anders zeggen dat dat de klus perfect is uitgevoerd, met liefde voor de oude dame (1984). De auto stond weer gewassen klaar en met, als cadeautje, en nieuw richtingaanwijzerglas rechtsvoor, omdat dat toch wel erg mat geworden was. Alexander is een autoliefhebber in hart en nieren en rekent een faire prijs voor het uitstekende werk wat hij doet. Van harte aanbevolen!

Ik kies deze garage