• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Volspecialist

Wij zorgen ervoor dat uw auto in topconditie komt en blijft. Daarvoor maken ze gebruik van de meest moderne en nieuwste diagnose-apparatuur, software en bv geavanceerde uitlijnapparatuur.

U laat uw Volvo toch door een specialist onderhouden?

Hier vind je ons

Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 22H
9251GA Burgum
Toon telefoonnummer
0511-481270

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
Volspecialist

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Volspecialist?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.6 op basis van 58 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 16-01-2023

  Blijf absoluut weg bij deze oplichters. Hebben mij voor €‎ 1200,- een nieuwe aircopomp aangesmeerd. oude bleek niet kapot (gelukkig heb ik hem terug gevraagd), nog steeds hetzelfde probleem, ze hadden gelijktijdig versnellingsbak gespoeld , olieleiding is daarna niet goed aangesloten waardoor enorme lekkage en bakschade. Op maning om de problemen op te lossen reageren ze niet eens, schriftelijke maningen blijven onbeantwoord, ik wordt nu gedwongen om een gang naar de rechter te maken om ze aan hun professionele verplichting te laten voldoen. Ze komen afspraken totaal niet na, doen foute diagnose en rekenen onterecht hele hoge kosten, communiceren lomp vooraf en gegeven geen thuis meer als door hen gemaakte problemen opgelost moeten worden. Zeker geen Volvo specialisten... trap er alsjeblieft niet in, je komt door hen mogelijk in een hoop ellende en onnodige kosten terecht.

 • 02-06-2023

  Keurig net bedrijf vriendelijke mensen met verstand van zaken.Ben snel geholpen met het vervangen van mijn gaspedaal .

 • 12-04-2022

  Per mail prijsopgave gevraagd voor het flushen van automaatbak. Hierna telefonisch afspraak ingepland. 3 dagen voor de geplande afspraak nog mail gestuurd met vraag om ook software update uit te voeren. Dit was geen probleem. Op de dag van de afspraak een uur gereden om er te komen. Blijkt dat zij de afspraak een week later in de agenda hebben. Wie fout is buiten beschouwing gelaten, maar als ik 3 dagen van de te voren nog aangeef op datum x te komen, lijkt het mij best wel klantvriendelijk om dan aan te geven dat de datum niet klopt. Was via via op dit bedrijf gewezen en aangezien we de Volvo net hebben op zoek naar een specialist voor het onderhoud. Daar wil ik best even voor rijden. Maar na dit gaat dat hem niet worden. Dus onverrichter zaken een uur terug naar huis rijden. Onderweg gerenommeerde Volvo specialist gebeld en daar afspraak gemaakt. Kan binnen 2 dagen terecht.

 • 26-07-2022

  Wat een fijn bedrijf, na uitlezen binnen een paar minuten de oorzaak van de motorstoring gevonden. Is gisteren gefixed door een aantal kapotte sensoren te vervangen. Grote beurt erbij en ik heb weer een nieuwe auto terug. Heel content, fijne en vakkundige mensen!

 • 08-07-2022

  Onze Volvo V70 uit 2003 had een storing die niet kon worden opgelost door een specialist uit onze buurt. Burgum is voor ons iets verder rijden, maar Sweedsk heeft een aantal storingen gevonden en opgelost waardoor we nu weer probleemloos rijden.

Ik kies deze garage