• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Bosch Car Service Thoonen

 • BOVAG
 • Bosch Car Service
 • NAP

Bosch Car Service Thoonen in Cuijk is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw onder een dak biedt. Voor onderhoud, reparatie en advies, en aankoopbemiddeling bent u bij Bosch Car Service Thoonen in Cuijk aan het juiste adres.

Hier vind je ons

Het Riet 11
5431NL Cuijk
Toon telefoonnummer
0485-330033

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Bosch Car Service Thoonen?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8 op basis van 53 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 07-09-2022

  1 jaar na aankoop auto van 8900 euro is er motorschade omdat er geen olie in blijkt te zitten. nooit niet een lampje of melding gehad. auto heeft dan net 6duizend km gelopen sinds aankoop. prijs 1500 euro. Tevens is daarna snel de automaatbak gaan stotteren kosten revisie 3500. Bij aankoop gaf meneer aan dat auto al een decennia bij hem in onderhoud is van de 1e eigenaar. Contact geopereerd op te nemen maar geen reactie. Erg jammer dit

 • 03-08-2022

  Een paar maanden geleden een occasion (Seat Ibiza) aangeschaft bij Henri van BCS Thoonen. Allemaal prima verlopen, leuke gesprekken gehad met ruimte tot onderhandeling. Voor en tijdens de proefrit een beschadigde velg geconstateerd, dit is netjes verholpen voor aankoop. Momenteel rijden we nog met veel plezier in de Ibiza. Wel een klein probleem geconstateerd wat nu opgelost is met een uitlijningsbeurt onder garantie. Kon zelfs bij een andere Bosch Car Service hier in de buurt (dichterbij). Erg fijn! Voor een betrouwbare occasion ben je bij BCS Thoonen aan het juiste adres! Aanrader.

 • 12-08-2022

  Communicatie blijft lastig, is ook bij Thoonen een groot probleem. In mijn geval een airco gerepareerd. Technisch niets op aan te merken. Zou een dag duren, maar uiteindelijk bij elkaar meer dan 1 week. Kan gebeuren, maar geen communicatie van Thoonen, moest overal achteraan bellen en alternatief vervoer regelen. Ook na afrekening geen woord hierover. Gevraagd met mij hierover contact op te nemen door Henri (de baas). Natuurlijk niets meer gehoord. Vandaar mijn review. Voor mij reden genoeg om van garage te veranderen. Jammer, had ook anders gekunt en gemoeten.

 • 29-09-2021

  Ze verkopen auto's waar van alles mis mee is zonder dat ze het melden. Ook bij onderhoud bedenken ze van alles om je te laten betalen. Wij hadden er een Yaris gekocht. wij rijden heel weinig km per jaar. Een jaar later terug voor apk en in een keer zijn er meerdere onderdelen niet meer goed en kapot en uiteindelijk moesten we 1346€ euro betalen. Niet kopen of onderhouden bij deze garage.

 • 01-04-2021

  Altijd netjes geholpem,kom je zonderafspraak En er is tijd over helpen je graag. Tevens vriendelijk en als de rekening iets duurder uitvalt krijg je teks en uitleg. En de koffie is best uit een goed apparaat.

Ik kies deze garage