• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Achterberg

Wij beschikken over een professionele werkplaats met moderne apparatuur. Wanneer uw auto voor Apk keuring, onderhoud of reparatie bij ons staat zorgen wij er voor dat uw auto weer zo snel mogelijk rijklaar word gemaakt. Bijkomende kosten worden altijd vooraf met de klant besproken en pas na toestemming uitgevoerd.

Hier vind je ons

Trapjesweg 13
6745XE De klomp
Toon telefoonnummer
0318-701571

Toon e-mailadres
info@autobedrijfachterberg.nl
Ik kies deze garage
Autobedrijf Achterberg

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Achterberg?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 69 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 07-07-2021

  Fijne garage, vriendelijk, sociaal, meedenkend zonder opdringerig te zijn. Toen we aangegeven hadden interesse te hebben in een auto maar nog niet per direct wilden beslissen werd voorgesteld deze auto tijdelijk voor ons re reserveren zodat we er goed over na konden denken. De voorbanden hadden nog wel genoeg profiel om door een keuring te konen maar het hield niet over. Dat vond men zelf ook zodat ze zonder meer werden vervangen. Nadat we de auto gekocht hadden bleek na een paar dagen de koppeling te slippen. Dat was wel heel snel en ondanks dat dit nog niet aan het licht was gekomen tijdens de proefrit werd meteen een afspraak gemaakt om (kosteloos) de koppeling te vervangen. Kortom een verantwoordelijkheidsgevoel voor de auto's die bij hen de deur uitgaan.

 • 04-08-2021

  Allereerst heel fijn geholpen bij de aanschaf van een andere auto: Seat Ibiza 1.2tdi. Eerlijk verhaal en voelde vertrouwd. Toen er zich na anderhalve week een fors defect voordeed heeft dit bedrijf dit echt meer dan keurig opgelost. Niets dan lof!

 • 19-03-2021

  Na twee dagen te hebben gekeken naar auto's waar altijd wel wat aan schortte en de verkoper duidelijk de problemen aan het bagatelliseren was of onzorgvuldig te werk ging, kwam ik aan bij deze garage. Gek genoeg had ik op het punt gestaan door alle negatieve ervaringen om deze afspraak bijna af te zeggen maar ik ben erg blij dat ik dit niet heb gedaan! Een eerlijke autohandelaar die me rustig de tijd gaf om alles te bekijken en een proefrit te maken. Toen ik opmerkte dat er wat geluid uit de ventilatie kwam heeft hij het probleem snel geanalyseerd en verteld dat er een grote beurt snel nodig was, maar omdat ik hem direct mee wilde hebben ze dat niet konden doen. Ik wilde tevens mijn Opel Corsa inleveren en Henri was zo eerlijk om direct te zeggen dat hij hier niets meer mee kon maar hem wel wilde innemen. De eerste autohandelaar die eerlijk hierover was en niet een "op het oog" bod deed maar gewoon mijn reparatie papieren had doorgenomen en uitlegde waarom niet. We zijn samen tot een mooie prijs gekomen en ondanks het feit dat hij vanwege de snelle afhandeling geen garantie kon geven (zit bij de grote beurt door hem normaliter inbegrepen), verzekerde hij mij dat ik terug mocht komen indien er echt grote gebreken waren. Deze autohandelaar is oprecht, eerlijk en een duidelijk vakman. Zijn bedrijf is transparant en professioneel opgezet. Ik zou hem iedereen aanraden zonder twijfel. Jammer dat er hier nog maar zo weinig van zijn.

 • 10-05-2021

  Erg aan te raden dit bedrijf. Een tijdje geleden een oudere auto zonder garantie gekocht. Koop verliep fijn en soepel. Na een paar weken bleek er erg veel onderhoud aan de auto te zitten. Eigenaar gaf gelijk toe dat dit wel erg snel en veel was. Hij bood zonder morren een goede oplossing. Dus kortom, koop hier gerust een auto.

 • 17-02-2021

  Vorige week een mooie Seat Alhambra bij Autobedrijf Achterberg gekocht. Een zeer hartelijke ontvangst bij de afspraak voor de proefrit. Na de sleutel te hebben ontvangen alle tijd en ruimte gekregen om de auto te bekijken alvorens een proefrit te maken. Nog meer ben ik te spreken over de onderhandeling. Geen gladde verkooppraat, maar een helder, transparant en eerlijk aanbod. Geen garantie, maar mocht er wat mis zijn dan was het aanbod om direct te bellen om samen tot een oplossing te komen. De deal was snel gesloten. Paar kleine puntjes werden door de garage vervangen/gerepareerd voordat ik de auto enkele dagen later in prima staat kon ophalen. Zo werd er i.p.v. één loszittende luchtrooster in de grill aan de voorkant, ze meteen allebei vervangen omdat deze ook los bleek te zitten. Top service!

Ik kies deze garage