• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Achterberg

Wij beschikken over een professionele werkplaats met moderne apparatuur. Wanneer uw auto voor Apk keuring, onderhoud of reparatie bij ons staat zorgen wij er voor dat uw auto weer zo snel mogelijk rijklaar word gemaakt. Bijkomende kosten worden altijd vooraf met de klant besproken en pas na toestemming uitgevoerd.

Hier vind je ons

Trapjesweg 13
6745XE De klomp
Toon telefoonnummer
0318-701571

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
Autobedrijf Achterberg

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Achterberg?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 79 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 18-08-2022

  5 maanden geleden onze vertrouwde Toyota dealer onderhouden Auris ingeruild voor een auto met meer ruimte, Peugeot 508sw. De 1e keer kijken en proefrit, waren heel erg fijn, duidelijke en eerlijke uitleg, ook ten aanzien van wat wij inruilde qua kwaliteiten en evt. zouden gaan kopen, netjes geholpen, eerlijke prijs. Auto gekocht met garantie, ook dit was erg fijn! Direct de dag na het ophalen was er een probleem met het raam die niet meer omhoog wilde, keurig opgelost. Na ongeveer 1 maand liep de auto motorisch niet helemaal lekker, aangegeven wat er aan de hand was, nagekeken en kosteloos (ex. benzine) met een leenauto naar huis. De auto heeft een granulaatbehandeling gekregen zonder extra kosten voor ons, wat een mega service!!! Nu 5 maanden later zijn wij super tevreden met onze auto en de service!! Nogmaals heel erg bedankt. Wij zijn afgegaan op zijn google reviews dus hopelijk helpt dit ook andere!

 • 30-07-2022

  Super service, goede garage als je een auto wilt kopen! (in dit geval een Audi A5 sportback)

 • 30-03-2022

  Geweldige service! Snel, duidelijk en betrouwbaar. EN toen ik een busje kocht om op en neer te rijden naar Ukraine en Polen, droegen ze bij door de reparatie GRATIS uit te voeren. Keer op keer 100% goed!

 • 07-07-2021

  Fijne garage, vriendelijk, sociaal, meedenkend zonder opdringerig te zijn. Toen we aangegeven hadden interesse te hebben in een auto maar nog niet per direct wilden beslissen werd voorgesteld deze auto tijdelijk voor ons re reserveren zodat we er goed over na konden denken. De voorbanden hadden nog wel genoeg profiel om door een keuring te konen maar het hield niet over. Dat vond men zelf ook zodat ze zonder meer werden vervangen. Nadat we de auto gekocht hadden bleek na een paar dagen de koppeling te slippen. Dat was wel heel snel en ondanks dat dit nog niet aan het licht was gekomen tijdens de proefrit werd meteen een afspraak gemaakt om (kosteloos) de koppeling te vervangen. Kortom een verantwoordelijkheidsgevoel voor de auto's die bij hen de deur uitgaan.

 • 04-08-2021

  Allereerst heel fijn geholpen bij de aanschaf van een andere auto: Seat Ibiza 1.2tdi. Eerlijk verhaal en voelde vertrouwd. Toen er zich na anderhalve week een fors defect voordeed heeft dit bedrijf dit echt meer dan keurig opgelost. Niets dan lof!

Ik kies deze garage