• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Garage Davy van Loon

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Leembaan 41
5753CW Deurne
Toon telefoonnummer
0493-745460

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Garage Davy van Loon?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 34 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 28-10-2022

  Half jaar geleden onze auto total los gereden. Na veel zoeken en reviews gelezen te hebben zijn wij met davey van loon in contact gekomen. Hij had een suzuki swift te koop. Na telefonisch contact heeft hij de auto voor ons 2 dagen vast gehouden zodat wij als de auto beviel de aankoop konden doen. Bij het bezichtigen vertelden hij heel veel over de auto, bleek dat hij deze al 5jaar zelf in onderhoud had. Liet alles zien zelfs samen onder de auto gekeken. Garantie deed davey er bij omdat hij er van overtuigd was dat er niks mis was met de auto. We hadden gevraagd of de auto bij davey in onderhoud mag blijven en dat was geen probleem. Top. Super service, denkt graag met je mee. Nu een halfjaar verder nog geen problemen met de auto gehad. De reviews klopten. Dit is een eerlijke garage die met de klant mee denkt. Nogmaals super bedankt voor je tijd en moeite.

 • 30-08-2022

  Ze hebben mij hier super goed geholpen met mijn vorige auto en nu ook weer met mijn nieuwe. Ik zit al jaren bij hun en de communicatie, prijs en klantvriendelijkheid is zoals nergens anders! Davy en Kaily zijn samen een top team en zijn harde werkers.

 • 17-09-2022

  Ik ben "jaren" -en naar grote tevredenheid- klant geweest bij Autobedrijf Gerrit Nelissen in Deurne. De ondernemer Gerrit Nelissen heeft -vanwege zijn aankomend pensioen en met ingang van 01 augustus jl.- zijn bedrijf overgedragen -verkocht- aan garagebedrijf Davy van Loon uit Deurne. Op grond van deze omstandigheden -op advies van ondernemer Gerrit Nelissen- heb ik de overstap gemaakt naar garagebedrijf Davy van Loon. Recent heb ik mijn eerste onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij garagebedrijf Davy van Loon. De ontvangst, communicatie, klantvriendelijkheid, inplannen en onderhoud verliep naar alle en grote tevredenheid. Ook de inhoud van de factuur was duidelijk en overzichtelijk van inhoud. Kort samengevat: dit garagebedrijf kan ik -in en bij deze- echt aanbevelen!

 • 08-04-2021

  Erg vriendelijk en professional geholpen. Peugeot 208 gekocht en deze werd zelfs helemaal gepolijst! Echt een super service. Meteen een fijn en betrouwbaar gevoel. Nieuwe APK er ook nog opgezet! Al met al meer dan 5 sterren!!!!

 • 13-07-2021

  Vlak voor sluitingstijd gebelt en kon de volgende dag gelijk terecht om de airco te vullen en kon er op wachten, altijd fijn 😍 als dit in je vakantie gebeurd.

Ik kies deze garage