• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Garage van der Putten

 • BOVAG
 • NAP
 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Liesselseweg 122
5753PP Deurne
Toon telefoonnummer
0493-310111

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.30
Dinsdag 08.30 tot 17.30
Woensdag 08.30 tot 17.30
Donderdag 08.30 tot 17.30
Vrijdag 08.30 tot 15.30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Garage van der Putten?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 80 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 28-11-2021

  Super goed geregeld daar. Bus gehuurd en ik kreeg een nieuwe Mercedesbus met 440km op de teller mee. Goede en nette uitleg van de medewerker, heel vriendelijk allemaal. Top bedrijf!!

 • 23-01-2022

  ongeacht waar ik woon (ben al paar keer verhuisd naar ver weg) ga ik ALTIJD mijn auto's en busje of vrachtwagen bij Harrie van der Putten huren! kan mezelf geen fijner verhuurbedrijf wensen en kennen. hier weet men nog wat het woord SERVICE inhoudt. materieel is altijd goed en schoon en in orde dus hier kan je met gerust hart iets huren!! AANRADER!!

 • 28-09-2021

  Onlangs een kleine vrachtwagen gehuurd; vooraf telefonisch gereserveerd en op afgesproken tijd kunnen ophalen. In eerste instantie dacht ik de bakwagen het gehele weekend nodig te hebben maar doordat de verhuizing vlotter verliep had ik hem eigenlijk dus maar 1 dag nodig. In plaats van mij het hele weekend te laten betalen (Ik had immers een weekend gereserveerd) heeft Harry vd Putten enkel 1 dag huur in rekening gebracht. Daar kunnen de grotere verhuurbedrijven nog veel van leren. Mn complimenten (ook aan Danny, de medewerker die me geholpen heeft)

 • 25-02-2021

  Autobedrijf Harrie van der Putten is een fijn bedrijf om een auto te huren. Alles is goed geregeld van ophalen tot inleveren en afwerking van de borg. Ik heb een auto gehuurd met laadklep helemaal top. één minpuntje de bandenspanning achter was maar 2,5 bar terwijl het rond de 4.6 tot 4,8 bar moet zijn, dit was niet goed (zelf opgelost) Afz John van Delft.

 • 14-10-2020

  Er was vergeten voor de verzekering om het ID en Rijbewijs te kopiëren. Gelukkig kon ik hier gewoon een foto van maken en deze naar ze opsturen. Verder was de service prima. Alles werd uitgelegd en alle kleine detailschades werden genoteerd alvorens ik vertrok. Hartelijk dank en tot de volgende keer!

Ik kies deze garage