• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

OZKAR Autoservice

 • NAP

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben de nodige ervaring. Zij zullen dan ook niet snel voor verrassingen komen te staan.

Hier vind je ons

Nijmegensestraat 2A
7418BZ Deventer
Toon telefoonnummer
0570-628710

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
OZKAR Autoservice

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:30
Dinsdag 08:30 tot 17:30
Woensdag 08:30 tot 17:30
Donderdag 08:30 tot 17:30
Vrijdag 08:30 tot 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij OZKAR Autoservice?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 66 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 19-06-2022

  De beste, ik heb een zwarte opel zafira, niet zo'n nieuwe, maar werkt perfect nadat zij een paar onderdelen hebben vervangen. Ze zijn vriendelijk, denken mee!

 • 16-05-2022

  Vanmorgen mijn auto gebracht voor een APK en na een paar reparaties ook netjes gereed begin van de middag. Altijd vriendelijk en duidelijk over de kosten. Echt een top bedrijf !

 • 09-04-2021

  Een tijdje geleden heb ik hier een auto gekocht. Na een maand versprong de distributieketting en had ik voor €1.500 schade, hier werd ik niet echt in tegemoet gekomen. Vervolgens heeft deze auto veel geld gekost aan reparaties. De aanhoudende reparatiekosten zijn de reden om een andere auto aan te schaffen. Bij het inruilen liep ik ertegenaan dat ze konden zien dat de linkerkant helemaal gespoten was, hierdoor leverde de auto weinig op. Ze vermoedden dat de auto aan de linkerkant in elkaar heeft gezeten. Helaas heb ik dit niet gezien en is dit mij niet verteld bij de aankoop. Dit is de ervaring die ik heb gehad met een auto die ik bij dit bedrijf heb gekocht.

 • 23-08-2021

  Onderhoudsbeurt voor mijn nieuwe Audi hier laten uitvoeren, uitstekend gedaan! Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt heren!

 • 29-03-2020

  Clio startte niet. De service was snel terplekke en had binnen 10 min. een kapotte accu geconstateerd én gelijk een nieuwe geïnstalleerd! Na een maand de distributie en multiriem vervangen, hierbij netjes vervangend vervoer gekregen en een overzicht van de fysieke staat van de auto en de prijzen. Er waren achteraf problemen met de boort computer waardoor de auto bijna niet te bereiden was. Dit was echter een board computer probleem bij het uitlezen van 100 meldingen. Dit is gelijk netjes weer opgelost. Kortom: topservice!!

Ik kies deze garage