• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

OZKAR Autoservice

 • NAP

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben de nodige ervaring. Zij zullen dan ook niet snel voor verrassingen komen te staan.

Hier vind je ons

Nijmegensestraat 2A
7418BZ Deventer
Toon telefoonnummer
0570-628710

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
OZKAR Autoservice

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:30
Dinsdag 08:30 tot 17:30
Woensdag 08:30 tot 17:30
Donderdag 08:30 tot 17:30
Vrijdag 08:30 tot 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij OZKAR Autoservice?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 75 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 31-03-2023

  Kwam onlangs bij OZKAR terecht nadat bleek dat mijn bus niet APK gekeurd kon worden bij de Kwikfit. Paste wel op de brug maar ze zouden geen lichtmeting kunnen doen omdat de apparatuur niet in juiste positie te krijgen was. Aangezien ik deze bus aan het ombouwen ben als camper en speciaal bij de stalling had opgehaald en nog maar een paar dagen voor een APK had, gezocht naar een garage die nog dezelfde of de volgende dag de keuring zou kunnen doen. OZKAR gebeld, het zou passen en meten worden maar dat moest kunnen. Bus bij OZKAR gebracht maar onderweg bedacht ik mij dat er nog wat werkzaamheden gedaan konden worden. Onder andere het vervangen van een achteruitrij alarm en de accu was waarschijnlijk ook aan vervanging toe. Dan ook maar meteen een kleine beurt. Na goed overleg de bus achter gelaten, de keuring en werkzaamheden mochten de week daarop klaar zijn. Na een week de bus weer opgehaald, alles was prima geregeld en voor een hele nette prijs zijn de werkzaamheden uitgevoerd. De klantgerichte houding, het geleverde werk en de rekening is van dien aard dat ik wel weet wie ik bel als er weer een APK, kleine of grote beurt of andere werkzaamheden gedaan moeten worden. Klasse! Bedankt!

 • 25-12-2022

  Deze autobedrijf is een oplichter!! Voert kosten op die zij niet hebben uitgevoerd!! Hele summiere wijze van aangeven wat zij precies hebben aangegeven wat er precies is vervangen. Bij nabellen om terug te komen dat het niet vervangen is werd de toon ook heel anders in een keer. Ook bij Apk doen zij erg geheimzinnig zodat men veel meer laten betalen. Dat wat gerepareerd is duurt niet lang en het gaat weer stuk.

 • 22-04-2023

  Al jaren vaste klant! Top bedrijf! De service die ik ontving van Ozkar was absoluut uitstekend en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel autobedrijf. Het personeel was zeer vriendelijk en professioneel en ze namen de tijd om naar mijn behoeften te luisteren. Ze beantwoordden al mijn vragen en gaven me eerlijk advies over de beste opties voor mijn situatie. Al met al een dikke aanrader!!

 • 19-01-2023

  Top bedrijf!! Vorig jaar auto gekocht ben er hartstikke blij mee. Rij al een jaar zonder problemen, laatst nog voor de keuring gebracht zonder problemen erdoorheen. Ga zo door heren! 👍🏼

 • 25-03-2023

  Goede service Uitstekende kwaliteit Betaalbare prijs Vriendelijke mensen Hardwerkende vader en zoon Koffie altijd klaar maar geen bonen dus

Ik kies deze garage