• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak
9.5

Stolk Autoservice

Maak direct een afspraak
 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

De Wringen 9
7984NL Dieverbrug
0521-345844
info@stolkautoservice.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)

Direct een afspraak maken bij Stolk Autoservice?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op basis van 11 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 10
  22-03-2021 Dwingeloo

  professionele garage, klantvriendelijk en oplossingsgericht

  Sinds kort hebben wij een opknap Porsche 911, Garage Stolk heeft ons goed geholpen. Moderne werkplaats, transparant m.b.t. kosten, klantvriendelijk en adequaat in hun aanpak. Aanrader!

 • 10
  15-03-2021 Dwingeloo

  Goede service en eerlijk verhaal

  Auto voor reparatie na storing en prima geholpen. Vervolgens volledige check van de auto in laten plannen. Goed en volledig uitgevoerd. Eerlijk verhaal over de status van de auto en goed uitgelegd. Eigenaar wekt vertrouwen hierdoor. Erg fijn!

 • 10
  03-03-2021 Frederiksoord

  Prettig contact en vakbekwaam geholpen.

  Ondanks al het flinke achterstallige onderhoud aan mijn Berlingo, hebben de medewerkers van Stolk er toch weer een lekker rijdende en veilige auto van kunnen maken. Good job!

 • 9
  22-01-2021 Dwingeloo

  Professioneel en servicegericht

  Prima service en klantgerichte instelling. Ondanks dat de reparatie van mijn auto omvangrijker bleek dan aanvankelijk gedacht, kon ik mijn auto op de afgesproken tijd ophalen. Goede communicatie en snelle afhandeling.

 • 9
  18-01-2021 Wapse

  Prima adres voor onderhoud elektrische auto

  De vraag was een APK en het nakijken van de airco en een algehele controle, maar uiteindelijk moest er een hoop vervangen worden van onze inmiddels 6 jaar oude C-zero. Het enige wat tegenviel waren de totale kosten, dat lag niet aan Stolk Autoservice, maar aan de hoeveelheid te vervangen onderdelen. ;-) Emiel Stolk heeft netjes uitgelegd wat er gedaan moest worden en een prijsindicatie afgegeven. Toen ze ontdekten dat de remschijven niet meer gangbaar te maken waren kreeg ik nog een foto per mail om de staat van de schijven te laten zien met een opgave van de extra kosten. Doordat er onderdelen besteld moesten worden duurde het een dag langer, die dag had ik geen mogelijkheid om samen de auto op te halen. Dat was echter geen probleem, de auto werd netjes thuis afgeleverd! Per mail ontving ik de meest gespecificeerde factuur die ik ooit van een autobedrijf heb ontvangen: 5 pagina's met omschrijving van alle werkzaamheden en materialen. Al met al een klantbeleving waar menig merkdealer een puntje aan kan zuigen!

 • 10
  12-12-2020 Diever

  heel klantvriendelijk en professioneel!

  Ik kwam eigenlijk alleen maar om de motorolie te laten verversen, maar ze kwamen nog meer zaken tegen die ook aangepakt moesten worden en dat hebben ze voortreffelijk gedaan! Ik ben zeer tevreden!

Ik kies deze garage
asdasda