• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak
5.5

Automobielbedrijf Vissersdijk

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Mijlweg 67
3316BE Dordrecht
Toon telefoonnummer
078-6213100

Toon e-mailadres
ervanderwolf@vissersdijk.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Diesel)
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • APK (Benzine)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Automobielbedrijf Vissersdijk?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 5.5 op basis van 2 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 1
  27-05-2021 Dordrecht

  Ik was hier voor het uitlezen van mijn Mazda. Mijn universele garage had het uitlezen eerder gedaan, gratis nog wel waarvoor hulde, maar zij konden niet in het menu voor de airbag. Tijdens het maken van de afspraak bij Vissersdijk heb ik gevraagd of zij wel in het menu voor de airbag konden van mijn al wat oudere Mazda. Hierop werd bevestigend gereageerd. Dit blijkt later dus niet zo te zijn, maar ik moest wel €42,- betalen. Hier was ik het dus niet mee eens. Al was het €5,- geweest. De reactie van de manager: Er is tijd aan besteed en als we niets vinden is dat nu eenmaal het risico, en over welk bedrag hebben we het nou eigenlijk? M.a.w. doe niet zo moeilijk. Nou meneer P. u begrijpt niet dat u een klant tegenover u heeft en ik had mijn zoontje van 9 jaar bij mij. De toekomstige generatie. Hij houdt van Mazda, natuurlijk ook omdat zijn vader er een heeft. Zelfs hij merkte later op dat het optreden van manager P. niet leuk was. Beter gezegd buitengewoon arrogant en klantonvriendelijk. Mij is vooraf toegezegd dat uw garage de Mazda kon uitlezen in het airbag menu via de obd aansluiting. Dit is dus niet zo en daarom wilde ik niet betalen. En nog iets meneer P. misschien ben ik wel aan het sparen voor een nieuwe Mazda en wil mijn zoontje later ook een Mazda kopen. Nou dat gaat dus niet bij Vissersdijk gebeuren. Jammer dat P. de beginselen van het verkopen en dus de omgang met de klant, met mij in dit geval, vergeten is. Dure grap, want negatieve publiciteit kost u uiteindelijk meer, veel meer dan die €42,- Tja om met uw woorden te spreken, ‘waar hebben we het eigenlijk over?’

 • 10
  16-03-2021 Ridderkerk

  Hartelijk dank voor de geweldige service!!! Ik mocht een proefrit in een Mazda MX-5 maken, terwijl de verkoper wist dat ik wellicht bij een particulier de auto zou kopen. Dit is klantgericht denken en meedenken met een klant!!

 • 10
  11-05-2020 Zwijndrecht

  Geen gezeur garage, gewoon goede service. Al heel lang klant. Een aanrader voor beide merken Mazda en Mitsubishi!

 • 10
  11-02-2020 Dordrecht

  Zie hierboven :-)

 • 10
  10-02-2020 Zwijndrecht

  In oktober 2019 mijn 3de Mitsubishi gekocht bij Vissersdijk. 3 auto's verder is de service nog net zo goed als toen ik de eerste aanschafte. Vriendelijk personeel wat nog weet wat persoonlijke aandacht is en meedenkt met de wensen die je hebt en daarin ook alles doet om die daar waar inpasbaar is uit te voeren. Ook voor de meest kleine dingen staan ze altijd klaar

 • 10
  10-02-2020 Zwijndrecht

  Zelfs met een ander merk auto was ik meer dan welkom voor onderhoud en reparaties. Super snelle service, reparatie was in een half uurtje al gedaan. Ik blijf hier zeker terugkomen.

Ik kies deze garage