• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Auto Bema

 • BOVAG
 • Bosch Car Service
 • NAP

Welkom bij Auto Bema !

Wij zijn een Bosch Car Service uit de plaats Echt. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan personen en lichte bedrijfswagens. Tevens kunt u bij ons terecht voor een betrouwbare occasion, vanaf 4500 euro voorzien van Bovag garantie. 

Motorlamp of andere elektrische storing? Geen probleem wij zijn GMTO diagnose-specialist. 

U bent van harte welkom in ons bedrijf aan de Newtonweg 4 in Echt. tel. 0475489048

Hier vind je ons

Newtonweg 4
6101WX Echt
Toon telefoonnummer
0475-489048

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
Auto Bema

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag 09:00 tot 12:00
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Auto Bema?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.6 op basis van 115 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 21-04-2022

  Zeer tevreden over de service van Bema. Ze hanteren een eerlijke prijs en soms voor zeer kleine ingrepen (vandaag bijvoorbeeld kentekenplaat die eraf lag opnieuw gemonteerd en gekit) doen ze om niet. Altijd bereid om mee te denken en ook denken ze graag mee met het zo snel mogelijk tot een oplossing komen. Ik ga niet meer naar een andere garage!

 • 10-10-2022

  Altijd goed geholpen!!

 • 28-07-2020

  Twee weken geleden een al wat oudere gebruikte auto gekocht, zonder garantie op papier. Zeer tevreden over het verloop van de verkoop, en de manier waarop de auto afgeleverd werd. Lang niet meer meegemaakt. Helaas blijkt er een schokbreker toch slechter aan toe als bij aanschaf werd aangenomen. En dus een mail gestuurd. Heel snel reactie met een Prima oplossing. Dat is zoals het hoort , een oplossing aandragen die voor beide partijen aanvaardbaar is. Ze bestaan dus echt wel, eerlijke en goede garages. Jordy en je team. De vlaai komt er aan.

 • 29-10-2018

  Al enkele jaren vaste klant maar vorige week nogmaals verbaast.. je hebt service en service..en je hebt de service die Auto Bema levert. Na 15 km in onze auto te hebben gereden,nadat er een reparatie aan gedaan was, gaat t weer mis met de auto. We kunnen meteen terecht bij de Bema en ze aan er meteen mee aan de slag.. Na een hele dag aan de auto gewerkt te hebben lijkt t probleem te zijn gevonden , een probleem wat eigenlijk los stond van de initiele reparatie. Om geen risico te lopen houden ze de auto nog een dag in de garage om er een paar testritjes mee te maken.. Dag erna halen we auto op...kosten... 15 euro voor de benine die ze hadden moeten tanken ..en voor de rest hieven we niets te betalen. Wat moet je daar van zeggen?? Absolute topklasse!!!!! Echt respect hoe jullie je bedrijf runnen en met de klanten omgaan !!!

 • 09-07-2020

  Geweldige service, staan altijd klaar om je te helpen, ook op korte termijn als je een probleem hebt. Tevens zijn de prijzen lager als via de dealers.

Ik kies deze garage