• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Vlijm Auto's

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Uddelerweg 1
8075CG Elspeet
Toon telefoonnummer
0577-491202

Toon e-mailadres
info@vlijmelspeet.nl
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Vlijm Auto's?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.6 op basis van 6 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 27-01-2021

  Heel erg te tevreden met de aanschaf van mijn Volkswagen Up. Er wordt snel gereageerd op appjes of mails. De puntjes die we aangaven heeft John allemaal laten nakijken en meteen opgelost. Hiervan werden we ook goed op de hoogte gehouden. Bij ophalen van de auto had John zelfs nog iets van de prijs afgehaald omdat hij normaal gesproken een bloemetje koopt, en dit nu niet mogelijk was ivm corona. Na aankoop toch nog iets ontdekt aan de auto (dit kan natuurlijk altijd bij een tweedehands auto) en zelfs dit handelt John super af! Ik zou hier zeker nog eens een auto kopen!

 • 11-08-2020

  Erg prettig zaken gedaan met JV Auto's. Het was geen moeite om een proefrit op locatie te doen en na de koop werd de auto netjes op een trailer thuis afgeleverd. Top service!

 • 16-04-2020

  Krijg nu al meerdere keren kaartjes onder mijn auto of ik mijn auto wil verkopen en heb nu al net zo vaak aangegeven dat ik mijn auto niet wil verkopen. Luisteren kunnen ze niet en je onnodig lastig vallen zijn ze goed in. Dien je een klacht in waarbij je zegt dat je er klaar mee bent, dan krijg je te horen “ik weet niet wat je moeilijk doet, je kan ze toch gewoon weggooien?” Of “ja, van de wet mogen wij gewoon flyeren”. Meneer vergeet alleen even dat als hem is verteld dat je niet mag flyeren (door bijvoorbeeld een nee/nee sticker of doordat het hem verteld is) dat het dan niet mag. Daarnaast komt hij ook nog zonder toestemming op privé-terrein. 16-04-2020: Vandaag weer een kaartje van J.V. Auto's op mijn auto gekregen. Wordt er nu echt moe van. @ J.V. auto's: Dat lijkt me sterk aangezien het telefoonnummer op het kaartje staat geregistreerd onder het bedrijf J.V. auto's in Elspeet.

 • 12-10-2019

  Fijne autoverkoper. Eerlijke inruilprijs gekregen zonder te onderhandelen.

 • 29-09-2018

  kom al jaren in Elspeet gemoedelijk en vriendelijk kan garage Vlijm ook al jaren met name Dhr a.vlijm huurde daar altijd fietsen mvg logeerde in toen hotel de zwaan

Ik kies deze garage