• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Amko BV

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Industrieweg 34
6163AH Geleen
Toon telefoonnummer
046-4747468

Toon e-mailadres
info@autobedrijfamko.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Amko BV?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.8 op basis van 80 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 26-06-2021

  Tijdens de zoektocht naar een andere auto (via internet) bij Autobedrijf Amko terecht gekomen. Nette zaak, keurige ontvangst, geen opdringerige verkoper. Goed te woord gestaan en al mijn vragen over de voor mij interessante auto's werden goed beantwoord. Ik had interesse in 2 auto's en heb in beide auto's rustig kunnen proefrijden. Keuze gemaakt na een aantal dagen de auto kunnen ophalen. Nu enkele maanden verder nog altijd zeer tevreden. Een nette auto gekocht voor een hele nette prijs. Beloofd een review te schrijven dus hierbij mijn ervaring :)

 • 21-06-2021

  Op zoek naar een andere auto, kwamen wij bij autobedrijf Amko terecht. Op de advertentie werd de auto omschreven als nette auto! Met boekjes etc. Contact gezocht met het bedrijf en werd snel gereageerd auto stond er nog en konden langs komen om de auto te bekijken. Helaas bij aankomst bleek dat de auto niet in de staat zoals vermeld, hoop lak schades dat bij gekliederd was met lakstift, er was stevig gerookt en in de auto aux aansluiting in middenconsole was niet meer aanwezig. We waren er, dus in iedegeval maar proefrit maken, nog geen 1min bij het bedrijf vandaan bij de eerste hobbel een knal aan de achterzijde vd auto, dus maar weer rechtsom keer auto was aan de achterzijde door zijn hoeven heen gezakt. Wij weer naar binnen werd er gevraagt hoe de proefrid was?? kan er niet helemaal bij dat je dat vraagt als je klant nog geen 4min weg is geweest. Was er helemaal klaar mee, nou bleek dat er aan de achterzijde vd auto een veer onder vandaan was gevallen/gebroken lag er overdwars onder, krijg ik te horen dat toen de medewerker de auto voor ons klaar zette al wat raars had gehoord. Maar helaas niet heeft gekeken wat dat kon zijn. Helaas was ik in goed vertrouwen na het lezen van de advertentie en alle positieve reviews naar Autobedrijf Amko gereden, voor alleen maar dikke teleurstellingen. Tip, vermelden dat het om inportauto's gaat waarbij de nl kentekens nog niet allemaal aanwezig zijn dus direct meenemen kan niet altijd, betere foto's maken ook vd beschadigingen, auto's nakijken voor je ze te koop aanbied en dan juist omschrijven om onaangename verrassingen te voorkomen bij de klant.

 • 13-07-2021

  Door onze zoon is dit bedrijf aanbevolen .wij zijn beide heel tevreden met de door ons gekochte auto.s en de vriendelijke benadering .

 • 18-06-2021

  nette werkplaats goede ontvangst en vakkundig personeel.

 • 16-02-2021

  Super autogarage. De laatste keer werd mijn auto gratis opgehaald en binnen 'no time' gerepareerd tegen een betaalbare prijs! Ik kom er nu enkele jaren en had mijn auto zo langzamerhand opgegeven, maar Amko niet! Ze weten hem altijd weer aan de praat te krijgen.

Ik kies deze garage