• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak
9.6

Autovakmeester Garage Bér Meertens

Maak direct een afspraak
 • Autovakmeester
Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.

Hier vind je ons

Mgr. Willigersstraat 14
6247AZ Gronsveld
043-4081229

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)

Direct een afspraak maken bij Autovakmeester Garage Bér Meertens?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Autovakmeester Garage Bér Meertens

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.6 op basis van 23 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 10
  07-04-2021 Eijsden

  Jarenlange betrouwbare service!

  Wij zijn reeds 35 jaar klant, altijd goede ervaringen gehad. Meedenken met ons, betrouwbaar advies geven en altijd tijd voor een praatje.

 • 10
  20-03-2021 Vught

  Perfecte service

  Afspraak gemaakt voor het inbouwen van een originele cruise control in mijn ford fiesta mk8 Vooraf duidelijk een supernette all in prijs, paar uurtje genoten van het mooie Maastricht en de auto was alweer klaar. Top geregeld Allemaal

 • 10
  16-03-2021 Eindhoven

  Vriendelijk en deskundig geholpen.

  Voor het inbouwen van cruise control in een Ford Fiesta MK8 bij Meertens langs geweest. Heb het bedrijf in eerste instantie geselecteerd op de totaalprijs van het inbouwen van de cruise control bediening en het programmeren daarvan. Er zijn meer bedrijven die deze service bieden, maar in Gronsveld doen ze het voor een zeer schappelijke prijs. Op weg naar huis is het echter niet de prima prijs voor de werkzaamheden die is blijven hangen, maar de klantvriendelijke benadering die het bezoek kenmerkte. Aanrader!

 • 10
  15-03-2021 Kerkrade

  Geweldige fijne garage met persoonlijk contact.

  Via Funda in Gronsveld bij garage Meertens terecht gekomen. Prachtige CX 5 gekocht, mijn auto ingeruild. Zeer netjes en correct behandeld. Indien ik een cijfer moest geven zou ik een dikke 10 geven . DEZE GARAGE IS EEN AANRADER!

 • 10
  15-02-2021 Maastricht

  Autovakmeester-Pechhulp en bijbehorende reparatie helemaal top

  Plots viel de verwarming uit... even later liep de watertemperatuur van de motor op tot in het rood. Enkele keren gestopt en opnieuw gestart...temperatuur liep snel weer in rood. Auto ergens veilig geparkeerd, de garage gebeld: doorverwezen naar pechhulpdienst ... pechhulp gebeld...de medewerker aan de telefoon kwam tot conclusie dat waterpomp kapot was... binnen 20 minuten was de autopech hulpdienst ter plekke... van Belfeld naar Roermond vervoerd...daar wat formaliteiten... een huurauto meegekregen, de volgende dag deze huurauto in Valkenburg ingeleverd en bij thuiskomst garage Meertens gebeld...onze auto was daar al afgeleverd. De dag daarop kregen we een telefoontje dat hij klaar was... BEIDEN TOP-werk en binnen TOP-tijd geleverd...BEIDEN een aanrader dus...Theo & IngridMaria

 • 10
  31-01-2021 Gronsveld

  goed, betrouwbaar en vriendelijk

  tot grote tevredenheid hebben wij meerdere auto's bij hun in onderhoud

Ik kies deze garage
asdasda