• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autovakmeester Garage Bér Meertens

 • Autovakmeester
Autovakmeester 24 maanden garantie Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.

Hier vind je ons

Mgr. Willigersstraat 14
6247AZ Gronsveld
Toon telefoonnummer
043-4081229

Toon e-mailadres

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage
Autovakmeester Garage Bér Meertens

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autovakmeester Garage Bér Meertens?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.9 op basis van 14 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 30-06-2021 Arnhem

  Garage Ber Meertens levert vakwerk. Ze staan altijd voor je klaar. Ze zijn ook zeer betrouwbaar en uiterst vriendelijk. Waar we ook in Nederland wonen we gaan altijd naar hen voor een perfecte service voor de auto.

 • 19-06-2021 Maastricht

  Zeer deskundig en snel geholpen

 • 16-06-2021 Maastricht

  Onze oude auto ingeruild en als service tijdelijk een leenauto gekregen totdat onze nieuwe auto verkoopklaar was. Nieuwe auto ziet er fantastisch uit en rijdt heerlijk. Er werd geluisterd naar onze wensen en we hebben een mooie en eerlijke deal gesloten. Absoluut tevreden!

 • 07-04-2021 Eijsden

  Wij zijn reeds 35 jaar klant, altijd goede ervaringen gehad. Meedenken met ons, betrouwbaar advies geven en altijd tijd voor een praatje.

 • 20-03-2021 Vught

  Afspraak gemaakt voor het inbouwen van een originele cruise control in mijn ford fiesta mk8 Vooraf duidelijk een supernette all in prijs, paar uurtje genoten van het mooie Maastricht en de auto was alweer klaar. Top geregeld Allemaal

 • 16-03-2021 Eindhoven

  Voor het inbouwen van cruise control in een Ford Fiesta MK8 bij Meertens langs geweest. Heb het bedrijf in eerste instantie geselecteerd op de totaalprijs van het inbouwen van de cruise control bediening en het programmeren daarvan. Er zijn meer bedrijven die deze service bieden, maar in Gronsveld doen ze het voor een zeer schappelijke prijs. Op weg naar huis is het echter niet de prima prijs voor de werkzaamheden die is blijven hangen, maar de klantvriendelijke benadering die het bezoek kenmerkte. Aanrader!

Ik kies deze garage