• Garages beoordeeld met een ​9,3
  • Duidelijke prijs
  • Overal in Nederland, altijd in de buurt
  • Online afspraak

Garages in Haarlem

Ben je op zoek naar een betrouwbare autogarage in de buurt van Haarlem? Vergelijk garages gemakkelijk en snel via garagevergelijker.nl.

Garages in of nabij Haarlem

Haarlem heeft veel garagebedrijven voor goed auto-onderhoud

Zorg dat je auto goed onderhouden wordt in Haarlem

Als je een auto hebt in Haarlem, kun je alle kanten uit. Dan is het verstandig als je je auto goed laat onderhouden. Zowel oude als nieuwe auto’s moeten van tijd tot tijd naar de garage voor een grote beurt of kleine beurt. Gelukkig heb je je in Haarlem veel keuze voor een goede garage, je vindt ze in Schalkwijk, maar ook op Waarderpolder. En zelfs midden in het centrum aan Het Spaarne zijn er onderhoudsbedrijven. Daar kun je met je benzineauto naar toe, maar ook als er een dieselmotor in je auto zit kun je in Haarlem terecht voor onderhoudreparatie en als het nodig is een APK-keuring

Maak je eigen pitstop in Haarlem

Met het circuit van Zandvoort in de achtertuin weten Haarlemmers als geen ander hoe belangrijk het onderstel van een auto is. Remblokken voor en remblokken achter moeten in topconditie zijn. Twijfel je over de staat van de remblokken, laat ze dan vervangen. Dat geldt uiteraard ook voor de remschijven voor en https://www.garagevergelijker.nl/onderdelen-vervangen/ruitenwissersremschijven achter. Die slijten normaal niet zo hard, maar wanneer een auto langer stilstaat, kunnen de remschijven wel te roestig worden om nog veilig te zijn. Dan moet je ze gelijk laten vervangen.

Zo vlak bij de zee kun je zomaar een meeuwenflats op je voorruit vinden, zorg daarom dat je ruitenwissers op tijd vervangen zijn. Zo doen ze hun werk optimaal. Uiteraard kun je dan ook gelijk de ruitenwisser achter laten vernieuwen. 

Als je naar Haarlem gaat, bijvoorbeeld om te gaan winkelen in de Grote Houtstraat, ga je natuurlijk parkeren in de Raaks. Of ga je liever meubels shoppen bij IKEA? Pas er goed op dat je auto nog wel wil starten als je terugkomt in de parkeergarage. Het is verstandig om tijdig de accu te laten testen en laten vervangen als het nodig is. Dan sta je nooit met een lege accu.

De oude straatjes van Haarlem zijn leuk, maar wel slecht voor je schokdempers voor en schokdempers achter. Als die kapot gaan, zijn er gelukkig voldoende garagebedrijven die ze kunnen vervangen.

Heb je een wat oudere auto, zoek dan een garage op om de distributieriem te laten controleren. De distributieriem moet je periodiek preventief laten vervangen. Zeker doen, want een geknapte distributieriem betekent dat je motor kapot gaat.

Ook voor APK kun je in Haarlem terecht

In Haarlem rijden heel veel auto’s die regelmatig voor een APK-keuring moeten. Bij jonge benzineauto’s hoeft dat minder vaak dan bij oudere auto’s. Heb je een dieselauto dan moet deze vaker voor de APK, het maakt niet zoveel uit of dit een vrijwel nieuwe of een oude auto is. Laat je auto op tijd APK keuren. Dan voorkom je een boete en blijven de wegen van Haarlem veilig en zo schoon mogelijk.

Plan je auto onderhoud bij de beste garages van Haarlem

Moet er iets aan je auto moeten gebeuren, wacht dan niet langer en maak een afspraak. Op garagevergelijker.nl vergelijk je de meest betrouwbare adressen voor vakkundig auto onderhoud. Maak hier binnen een paar minuten een keuze voor het bedrijf dat jouw auto het beste kan onderhouden.